100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

168 proizvoda

Helly Hansen brend – norveški outdoor brend

Davne 1877. godine, Helly Juell Hansen, norveški ljubitelj mora i njegova žena Maren Margarethe, proizveli su prvu kabanicu i drugu odjeću i opremu za ljude koji puno i često borave na moru, a kojima ona treba biti vodootporna, a to se danas smatra začetkom samog Helly Hansen brenda.

Danas Helly Hansen nudi odjeću, obuću i razne dodatke i opremu i za ribolovce, ali i sve ljubitelje odlaska u prirodu, posebice tijekom loših vremenskih uvjeta. No, s vremenom je Helly Hanson postao i omiljenih brend svih onih koji vole kvalitetnu i udobnu odjeću i obuću u svakodnevnom životu.

Helly Hansen cipele – visokokvalitetna obuća za svakog

Helly Hansen obuća dostupna je u širokom spektru različitih modela među kojima svatko može vrlo jednostavno pronaći onaj koji najbolje odgovara njegovim potrebama. Od udobnih japanki za odlazak na plažu do platnenih tenisica koje se vrlo jednostavno modno kombiniraju pa sve do debelih gležnjača i čizmi koje će štititi vaša stopala čak i tijekom najekstremnijih vremenskih uvjeta. Helly Hansen ima nešto i za djecu, i za žene i muškarce, tako da svi članovi obitelji mogu jednostavno pronaći upravo ono što im je potrebno, i na svakom koraku uživati u posebnoj udobnosti.

Helly Hansen čizme savršen su izbor i za odlazak u planinu, ali i za svakodnevnu uporabu tijekom zimskih uvjeta. Kako biste bili sigurni da ćete ih moći dugo koristiti, svoje Helly Hansen čizme potrebno je održavati na odgovarajući način: nakon svakog izlaganja tekućini ili blatu očistite ih i pošpricajte sprejom za impregnaciju kako biste im produljili vijek trajanja, ali i onemogućili da voda i ostale tekućine prodiru u unutrašnjost obuće.

Helly Hansen – jedinstven dizajn i nevjerojatna izdržljivost

I Helly Hansen ženske cipele i muške cipele Helly Hansen odlikuje nevjerojatna razina izdržljivosti i prekrasan skandinavski dizajn. Bez obzira na to tražite li par koji ćete moći nositi svaki dan ili pak onaj koji ćete nositi tijekom boravka u prirodi, Helly Hansen obuću zbilja je jednostavno modno uskladiti, a i bit ćete zadivljeni koliko je izdržljiva i otporna, pogotovo ako ju pravilno održavate.

Uz obuću, Helly Hansen nudi i ruksake, torbe, kao i kape, šilterice, rukavice i ostalo, ukratko, sve što vam može zatrebati tijekom odlaska u prirodu ili u gradu, jednostavno u onim situacijama kada je vrijeme nepogodno.

Helly Hansen – često postavljana pitanja

Kako odabrati Helly Hansen cipele?

Helly Hansen cipele najbolje ćete odabrati tako ako točno znate u kojim ih situacijama planirate nositi. Ako tražite obuću za svaki dan, tada su odličan izbor Helly Hansen tenisice jer su udobne i modno prilagodljive brojnim kombinacijama, dok su za ljetno doba godine odličan izbor japanke i natikače jer osiguravaju dotok zraka stopalima. Naravno, za zimu su idealno rješenje Helly Hansen gležnjače ili čizme jer štite stopala od hladnoće.

Kako kupiti odgovarajuću veličinu Helly Hansen cipela?

Ako kupujete svoje Helly Hansen cipele u fizičkoj trgovini, tada je najbolje isprobati nekoliko parova dok ne pronađete odgovarajuću veličinu obuće. No, u slučaju da ih kupujete u internetskoj trgovini, tada iskoristite tablicu veličina koja je navedena pokraj svakog dostupnog para obuće. Pažljivo prema uputama izmjerite stopalo i prema tome naručite odgovarajuću veličinu i vrlo brzo uživajte u svojim novim Helly Hansen cipelama!