100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

70 proizvoda

Grisport planinske čizme - izdržljive i vodootporne

Misija modne marke Grisport je od samog početka stvaranje najudobnije sigurne i dostupne obuće. Tijekom godina usredotočili su se na inovacije i razvoj te su postali jedan od vodećih europskih proizvođača cipela. S više od 2000 ljudi u odjelu za istraživanja i dizajn, svake sezone neumorno rade kako bi vam ponudili najbolju obuću po pristupačnim cijenama. U proizvodnji koriste svoje patentirane tehnike i materijale za izradu tehničke obuće visokih performansi. Grisport obuća je prije izlaska na tržište podvrgnuta strogim ispitivanjima kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta. Zato su Grisport planinske čizme pravi odabir za vašu sljedeću pustolovinu u prirodi. Grisport planinske čizme se prilagođavaju različitim vrstama terena i primjerene su za početnike i iskusne posjetitelje planina i ostalih prirodnih prostranstava. Njihova izdržljivost će vas oduševiti i dati vam novi elan prilikom različitih aktivnosti u prirodi.

Grisport ženske cipele - prijatelj na planinskim putevima

Vrhunska kvaliteta i udobnost te moderan izgled su glavni razlozi zašto su Grisport ženske cipele najbolji prijatelj na planinskim putevima. Stvorene tako da vam pružaju maksimalnu potporu i brinu za vaše noge na svakom koraku, ističu se visokim performansama i atraktivnim izgledom koji osvaja ljubiteljice planina diljem Europe i svijeta. Uživanje u otkrivanju veličanstvenih prirodnih ljepota je mnogo lakše kad vam pravilno odabran par kvalitetnih Grisport cipela pruža oslonac na različitim terenima. Uz Grisport ženske cipele ćete se osjećati samouvjereno i spremno za osvajanje novih vrhova. Osim toga, izgledat ćete odlično na svakom koraku te pritom znati da ste odabrali najbolje za sigurnost i udobnost vaših nogu.

Grisport muške cipele - must have za preživljavanje

Ukoliko su prirodna prostranstva i planinski vrhunci vaša strast, Grisport muške cipele su apsolutni must have za preživljavanje u surovim prirodnim uvjetima. Patentirane tehnike i materijali koji se koriste u izradi Grisport muških cipela omogućuju vam da osvojite skrivene kutke do kojih će većina pustolova teško stići. Savršena potpora na različitim vrstama terena, stabilnost i udobnost te razumijevanje izrade kvalitetne obuće za prirodu pružaju vam sve potrebno za neometano uživanje u svježem zraku i prirodnim ljepotama koje vas okružuju. Uz pravilnu njegu ćete u svojim Grisport muškim cipelama uživati dugo vremena te će vam zasigurno postati omiljeni par obuće za istraživanje i pustolovine u prirodi.

Grisport cipele - često postavljana pitanja

Koje Grisport cipele odabrati?

Razmislite o aktivnostima u prirodi koje vas najviše privlače te o onima kojima posvećujete najviše vremena, a zatim potražite idealan par Grisport cipela koje će vas pratiti tijekom tih aktivnosti. Budite pozorni da vam odabrane Grisport cipele budu udobne te da ste odabrali veličinu u kojoj se vaša noga osjeća sigurno i stabilno. Prilikom odabira veličine imajte na umu da ćete u određenim situacijama nositi i deblje čarape. Nikako nemojte odabrati veličinu koja vam ne pruža dovoljno udobnosti prilikom isprobavanja.

Nakon koliko godina treba zamijeniti Grisport planinske čizme?

Grisport planinske čizme će dugo vremena biti vaš vjeran pratitelj tijekom istraživanja u prirodi, a uz pravilnu brigu možete dodatno produžiti njihov životni vijek. Ukoliko ste primijetili da su se dijelovi Grisport planinskih čizama izlizali ili uništili te je oštećenja nemoguće sanirati. razmislite o novom paru. Propuštanje vode i slabija zaštita od udaraca su siguran znak da je vrijeme da se odlučite za novi par Grisport planinskih čizama.