100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

260 proizvoda

Modna marka Gabor - minimalistički dizajn i udobnost nošenja

Korijeni poduzeća Gabor sežu čak u daleku 1919. godinu kada je Pius Gabor otvorio prvu trgovinu s cipelama i kožnim proizvodima. Gabor je danas vodeći proizvođač visokokvalitetnih, modernih ženskih cipela. Osim aktualnih modnih trendova, Gabor cipele karakteriziraju i vrhunski krojevi te kvaliteta izrade. Gabor je obiteljsko poduzeće kojim danas upravlja Achim Gabor. Dugogodišnje iskustvo i obiteljska predanost temelj su onoga što samo poduzeće i danas naziva "Gabor kvalitetom". Upravo su najzahtjevniji standardi kvalitete za svaki pojedini par cipela pretvorili Gabor u prepoznatljivu modnu marku. Njihov minimalistički dizajn i udobnost nošenja oduševljavaju dame diljem svijeta. Ali tradicija nije sve. Posljednjih nekoliko godina obilježeno je uvođenjem novih tehnologija i proizvodnih linija. Tako poduzeće i dalje uspješno stvara visokokvalitetnu žensku obuću koja odiše svježinom i udobnošću. Uz predanost i inovacije poduzeće Gabor s radošću gleda u budućnost.

Gabor čizme - prvi izbor za bezbrojne modne kombinacije

Ukoliko želite pronaći visokokvalitetne čizme koje odišu elegancijom i moguće ih je kombinirati s bezbroj modnih kombinacija, Gabor čizme su idealan odabir za vas. Osim što su pomno izrađene uz pomoć najsuvremenijih tehnologija, ističu se bezvremenskim dizajnom koji je primjeren za brojne prigode, bilo svečane ili nešto ležernije. Također, oduševit će vas i izbor vrhunskih materijala, pogotovo prvoklasna koža koja odiše kvalitetom i stilom. S Gabor čizmama nećete imati previše dilema prilikom stvaranja modnih kombinacija jer se odlično kombiniraju sa suknjama, haljinama i hlačama. Ako ciljate na nešto ležerniju kombinaciju, dodat će joj nenametljiv, a primjetan dašak elegancije i pobrinuti se da izgledate odlično. Točka na i je i sama udobnost Gabor čizama zbog koje ćete ih poželjeti nositi tijekom cijele godine.

Gabor ženske cipele - elegancija njemačkog poduzeća

Tko kaže da jednostavno ne može biti elegantno. Gabor ženske cipele vješto kombiniraju modne trendove i tradicionalne pristupe k izradi visokokvalitetne ženske obuće. Iako njihov dizajn ne iznenađuje i ne trudi se šokirati, uvijek nam pružaju svjež pogled na suvremenu žensku obuću. Predanost kvaliteti i elegancija tog njemačkog poduzeća zaslužne su za široku popularnost Gabor obuće među brojnim damama različitih stilova i dobi. Također, Gabor obuća vam pruža široki izbor za brojne prigode, ali i za različita doba godine. Tako će vas Gabor sandale vjerno pratiti na brojnim događanjima, a Gabor espadrile će se pobrinuti da tijekom toplijeg vremena izgledate odlično, bilo da ih kombinirate s haljinom, suknjom ili s trapericama. Široki izbor Gabor obuće daje vam mogućnost da svakog dana hodate u cipelama iznimne kvalitete i udobnosti. Nakon što otkrijete Gabor ženske cipele, sigurno ćete u ormaru imati barem nekoliko parova koji će dugo vremena biti vaši vjerni suputnici. 

Gabor cipele – često postavljana pitanja

Kako nositi Gabor cipele?

Gabor cipele će vas oduševiti jer se lako kombiniraju s različitim modnim kombinacijama. Iznimno su zahvalne za kombiniranje kako svečanijih, tako i ležernijih modnih kombinacija. Najvažnije je da odaberete model koji vam najviše odgovara, a modne kombinacije će se uz njih stvarati same od sebe.

Koje Gabor cipele s punom potpeticom da odaberem?

Prilikom odabira Gabor cipela s punom potpeticom imajte u mislima ponajprije svoju udobnost. Odaberite par u kojem se najbolje osjećate kako biste sa svakim korakom mogli nesmetano uživati u vrhunskoj njemačkoj kvaliteti ženske obuće.