100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 349 kn (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

244 proizvoda

Kvalitetna obuća za fitnes - vrhunska udobnost i najbolji rezultati

Adekvatna i kvalitetna obuća za vježbanje neophodna je za svaki oblik vježbanja. Bilo da vježbate u teretani ili na otvorenom, dižete utege ili ste skloniji aerobnim aktivnostima, potreban vam je par udobne obuće koja će podržavati vaše stopalo i ublažavati udarce. Osim toga, isti može uvelike poboljšati vaše performanse, a samim time i sportske rezultate.

Muške obuća za fitnes - savršen odabir za teretanu

Uopće nije jednostavno, dragi muškarci, odabrati adekvatnu obuću za sportske aktivnosti, budući da je u obzir potrebno uzeti više čimbenika: mjesto vježbanja te oblik aktivnosti. Primjerice, za trčanje na otvorenom odaberite lagane i udobne tenisice s jastučićima u unutarnjem dijelu potplata koji će ublažavati udarce. Ako trebate obuću za teretanu, konkretno za dizanje utega, potražite onaj model s ravnim potplatom. Isto tako obratite pažnju na to da je potplat savitljiv te da u isto vrijeme povećava razinu stabilnosti tijekom izvođenja vježbi. Na Ecipele.hr pretražite veliku ponudu muške obuće za vježbanje koja, ne samo da će poboljšati vaše držanje nego i će i pridonijeti sportskom uspjehu.

Muška obuća za trening – odlično rješenje za aktivne muškarce

Od funkcionalnog preko križnog treninga u kojem se kombinira nekoliko oblika vježbanja pa sve do trčanja, vaše se tijelo kreće na razne načine. Za najbolje izvedbe te optimalnu razinu sigurnosti potrebna vam je odgovarajuća obuća za fitnes koja se kreće sa svakim vašim korakom. U ovom slučaju savjetujemo vam da razmislite o Reebok tenisicama koje vam pružaju sve: od udobnosti i prozračnosti pa sve do stabilnosti. Bez obzira na to dižete li utege, trčite na traci ili na otvorenom ili uživate u intervalnim treninzima, Reebok sportske tenisice savršen su odabir za sve aktivne muškarce.

Muška obuća za fitness – vrhunska udobnost nošenja

Kvalitetna obuća za fitnes sastavni je dio sportske opreme, budući da smanjuje rizik od ozljeda mišića, zglobova i tetiva. Osim toga, osigurava izvrsno prianjanje, a u isto vrijeme ublažava udarce tijekom aerobnih aktivnosti. Danas su na tržištu dostupni najrazličitiji modeli muške obuće za fitness. Izrađuju se od materijala poput kože, tekstila, platna, sintetike ili kombinacije više materijala. Pojedini modeli se kopčaju pomoću čičak trake, dok se velika većina ipak zateže vezicama. Za gornjište sportske obuće koristi se prozračni mrežasti materijal koji omogućuje cirkulaciju zraka te samim time sprječava znojenje stopala. Vrhunsku kolekciju muške sportske obuće na Ecipele.hr odlikuje jedinstveni dizajn, visoka razina kvalitete i dugotrajnost.

Obuća za fitnes – često postavljena pitanja

Koje su najbolje cipele za fitnes?

Budući da fitnes objedinjuje široki raspon sportskih aktivnosti, teško je definirati samo jednu vrstu obuće. Jednostavnije rečeno, za svaki oblik vježbanja potreban vam je drugačiji par obuće.

Koju je mušku obuću za vježbanje najbolje kupiti?

Ako vježbate na spravama, potražite lagane sportske tenisice ravnog potplata. Ako radite s utezima, obratite pažnju na to da vam obuća pruža veću razinu stabilnosti.

Kako odabrati veličinu muške sportske obuće?

Budući da tijekom vježbanja, osobito izvođenja aerobnih aktivnosti, prsti često dotiču prednji rub tenisice, potrebno je odabrati obuću koja je za pola broja ili čitavi broj veća od broja obuće koju trenutno nosite.

Koje su najbolje tenisice za trčanje?

Tenisice za trčanje obično su lagane i prozračne kako bi spriječile znojenje stopala. Imaju jastučiće s unutarnje strane potplata kako bi amortizirale udarce. Osim toga, potplat je nerijetko „obogaćen“ EVA tehnologijom za što udobnije kretanje.