30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 1.537
Prikaži identifikator verzije

Cipele i čizme na vezanje za djevojčice – širok izbor parenih modela na Ecipele.hr

Stopla djeteta su stalno u razvoju i razvijati će se sve do kasnih tinejđerskih godina, stoga će se i njihovi zahtjevi za cipelama mijenjati kroz godine. Samo se potreba i potraga za kvalitenim, udobnim i funkcionalnim cipelama neće promijeniti. Za razvoj noge vašeg djeteta potrebna je kvalitetna obuća, koja će osigurati pravilan razvoj djetetovog stopala, stoga je važno znati kakve cipele i čizme su najpodobnije za kupnju. Oblik cipele je izuzetno važan, pa predlažemo da izbjegavate šiljaste cipele, jer stišću i ograničavaju kretanje prstiju. Prije svega potražite one cipele koje pružaju stopalu potporu i udobnost. Idealno bi bilo kupiti podesive cipele kako bi se osiguralo sigurno prijanjanje kao cipele na vezanje koje omogućuju stezanje i otpuštanje tamo gdje je potrebno. Dok za najbolji potplat za cipele i čizme, birajte one s fleksibilnim, koji će se savijati zajedno s djetetovom nogom. Dječje cipele na vezanje imaju više mogućnosti podešavanja, samim tim se lakše mogu prilagoditi stopalu. Cipela na vezanje za djecu koja su starija, savršena su opcija, jer su to već veća djeca koja su savladala čičak trake i prelaze na malo kompliciraniji način pričvršćivanja svojih cipela. U početku to zna biti vrlo zabavno, ali uz vašu pomoć u početku, dijete će vezanje brzo savladati, a i osijećat će se odraslije i važnije kad vidi da sam može savladati vezanje. Cipela na vezanje za djevojčice možete pronaći u velikom izboru dezena i boja, koje god poželite na stranicama Ecipele.hr, velikom izboru brendova vrhunske i provjerene kvalitete.

Pronađite omiljeni i elegantni par dječjih cipela na vezanje za svoje dijete

Vezane dječje cipele dolaze u nizu raznih stilova, ono najbitnije je da takve cipele nude mogućnost podešavanja. Cipele bi trebalo pričvrstiti kako bi se osigurao čvrst prihvat oko djetetovog stopala, a ako na cipeli ima i kopča, potrebno je imati i dodatne rupe za podešenje. Za zimske uvjete izaberite povišenu čizmu takozvanu gležnjaču, koja je napravljena od vodonepropusnog materijala. Za odlazak u školu za hladnije dane izaberite povišene cipele na vezanje za djevojčice, koje imaju povišen potplat sa utorima protiv klizanja i toplom termo podstavom. Za sportske aktivnosti izaberite sportske cipele za djevojčice koje će osigurati pravilan rad noge kod skakanja i biti povrh svega udobne.

Cipele za djecu na vezanje – udobnost tijekom prvih koraka

Za kupnju pravih i dobrih cipela za vaše dijete potrebno je puno ljubavi i strpljenja, jer udobnost je bitna već od prvih koraka koje vaše dijete učini. Kod kupovine cipela za djecu na vezanje nije bitno imati samo vezice, koje će dobro držati nogu, pripazite i da odaberete prirodne materijale kao što je koža i pamuk u kojem će noga vaših mališana disati i prilagoditi se stopalu. Gumeni i kožni potplati najbolji su izbor za prve korake jer pružaju pravilnu potporu. Ne zaboravite da većina djece preraste dvije veličine godišnje, pa redovito provjeravajte dužinu i širinu njihovih stopala.

Cipele na vezanje za djevojčice – često postavljana pitanja

Kako naučiti dijete da veže cipele?

Danas je puno tutorijala koje možete pronaći da vam olakša školu vezanja cipela. Najbitnije je pronaći najjednostavniji način, uzeti vezice različitih boja, objasniti lijevu i desnu stranu, te stajati sa iste strane od kud dijete veže cipele, da budete u istoj poziciji.

Kako izabrati cipele na vezice za djevojčice?

Bitna stavka je otići zajedno u trgovinu sa djetetom i kupovati cipele u popodnevnim satima dok je noga natečenija. Ako su vezice predugačke prilagodite ih rezanjem veličini koja će odgovarati vašem djetetu.