100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Cipele za golf – najvažniji komad odjeće na golf terenu

Svaka odjeća za golf treba savršen par golf cipela kako bi upotpunila cjelokupni stil. Golf tereni zahtijevaju od igrača da koriste cipele ili tenisice koje neće oštetiti travnjak. Bitve na dnu golf cipela pomažu vam da držite stopala čvrstima kod zamaha, što je posebno važno ako igrate na mokrom terenu, bez bitvi vaša bi noga vrlo lako mogla prosklizati. Neke cipele umjesto bitvi imaju oblikovan šiljast potplat, a svi metalni šiljci više nisu dopušteni za korištenje na golf terenima. Golf cipele dizajnirane su specijalno da pružaju odgovarajuću vuču za većinu terena, jer u običnim tenisicama bi proklizali spuštajući se kroz travnatu padinu. Cipele za golf danas su dostupne u raznim stilovima. Tako primjerice možete imati cipele za golf od zmijske kože, ili ako ste više atletski i sportski tip izaberite one sportskog izgleda. Možete i izabrati kombinaciju moderne cipele i atletske udobnosti, sve ovisi o vašem stilu odjeće tj. odabiru majice, jakne, hlača, rukavica i golf kape. Naša preporuka je, ako namjeravate kupiti cipele za golf da se pobrinite da budu napravljene od vodonepropusnog materijala.

Ženske golf cipele – profesionalna obuća za golfera

Povećana potražnja cipela za ženske cipele za golf donijela je i žensku verziju cipela, koja je puno profinjenija, bilo da tražite klasične cipele za golf ili tenisice. Neprikladna obuća za golf, može prouzrokovati ne samo lošu izvedbu udarca nego i mnogo neugodnosti, bola i neželjenih zdravstvenih posljedica. Svakom igraču golfa potrebno je pronaći pravu vrstu tenisice koja će zadovoljiti njegov način igranja i koja će mu prvenstveno pružiti dobru potporu, lagan okret i udobnost, kao što su to golf cipele Nike. Izvedba ovih tenisica napravljena je da pruže savršenu udobnost i vrhunsko iskustvo igranja na terenu. Osim svojih vrhunskih performansi, njihove tenisice za golf obožavaju oni, koji vole moderan ulični stil prenijeti na golf teren. Na taj način tenisice za golf ostaju u samom vrhuncu dizajna cipela, pružajući vrhunski dizajn s vrhunskim performansama.

Cipele za golf – stabilne, udobne i prianjajuće

Vrhunski proizvođači troše puno novca za izradu dizajna kako bi svojim cipelama dali vrhunsku kvalitetu. Potplat tenisice za golf mora podržavati i pomicati se zbog rotacije tijela. Ovakav način omogućuje igraču da generira više snage u udarcu uz zadržavanje stabilnosti. Cipele za golf igru moraju dobro pristajati i biti udobne, jer ćete hodati i do 6 km u svakoj rundi, osim ako nećete biti lijeni i koristiti cijelo vrijeme vozilo za golf terene. Vodite računa da na vrhu vaše golf cipele treba postojati prostor širine vašeg palca, koje će omogućiti vašoj nozi da se minimalno kreće i smanjit će mogućnost nabijanja i iritacije.

Ženske golf cipele: Često postavljana pitanja

Koje golf cipele odabrati?

Odaberite one cipele za golf koje su dobro recenzirane i koje imaju dobre povratne informacije kupaca. Neke cipele će vam možda zapeti za oko izgledom, ali ne znači da će savršeno pristajati vašem stopalu, stoga posjetite trgovine i isprobajte svoj par, koji će vam pristajati tako dobro da ih niti nećete osjetiti.

Gdje kupiti golf cipele?

Cipele za golf možete kupiti u svim dobro opremljenim trgovinama sportske opreme. Osim toga možete ih kupiti u online trgovinama, jedina naša preporuka je da se držite istih modela koje ste od prije kupovali. Ako vam je ovo prva kupnja golf cipela, prije nego ih kupite na internetu, predlažemo da iste ili sliče modele određene marke isprobate prvo u trgovini u živo, a tek onda da ih naručite preko interneta.