30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Ženske tenisice za zatvoreni prostor - udobne sportske cipele za svaku podlogu

Bavljenje sportom u dvorani, poprilično je drugačije nego na otvorenom prostoru. Kod otvorenog prostora na obuću i odjeću, utječu vremenski uvjeti poput, kiše, snijega, vjetra, neravnomjernih površina i dr. U dvoranama nema vremenskih uvjeta, podloga je uglavnom ravna, pa su i cipele za dvoranu prilagođena takvom prostoru. Kod sportova poput košarke, rukometa ili odbojke, jako je važno imati tenisice koje osiguravaju dobru bočnu stabilnost, jer brzi okreti, zaustavljanje, promjena pravca ili bilo koji nagli pokret rade silu koja opterečuje nogu. Kod istih sportova važna stavka je i dobro prijanjanje potplata na glatkim površinama zbog mogućeg proklizavanja, zato kod takvih tenisica za zatvoreni prostor birajte potplate napravljen od sirove gume. Za idealne tenisice za zatvoreni prostor veličine 39, netrebate daleko ići, samo pregledajte veliki izbor koje nudi Eobuwie trgovina.

Ženske tenisice za zatvoreni prostor veličine 37, 38, 39, 40 - širok izbor modernih modela na Ecipele.hr

Sportovi kojim se žene uglavnom bave u zatvorenom prostoru uglavnom su: košarka, rukomet, odbojka, tenis, nogomet, badminton, aerobik, fitness, pa čak i trčanje. Kod odbojke, košarke i rukometa, rekli smo da je bitna bočna stabilnost, isto tako je bitno pronaći tenisice koje zaštićuju zglob, dakle one povišene. Fitness tenisice ili one za aerobik puno su fleksibilnije i mekanije, te su napravljene od prozračnih materijala u kojima noga diše. Tenisice za nogomet, dosta su različite od onih za tračanje po otvorenom, namaju klinove, a sam potplat je napravljen da onemogući klizanje. Pogledajte izbor kopački za mali nogomet veličine 40 na našim stranicama, koje pružaju izvrsnu kontrolu lopte i dobro prijanjanje. Isto tako pregledajte veliki izbor ženskih tenisica za zatvoreni prostor na našim stranicama, uvjereni smo da ćete lako pronaći svoj par, iako je izbor uistinu velik.

Pronađite svoje omiljene tenisice za zatvoreni prostor brendiranih proizvođača Nike, Adidas ili Puma.

Svi dvoranski sportovi zahtjevaju drugačije značajke tenisica nego oni na otvorenom, kao što je na primjer potplat koji onemogućava proklizavanje, a svi brendovi tenisica za zatvoreni prostor od Nike, Adidas i Pume imaju sve performanse koje su vam potrebne za vježbanje. Ako se ne volite isticati izaberite one modele tenisica za zatvoreni prostor koje će vam odgovarati na cijelokupnu garderobu, a ako volite biti zapaženi odaberite modele jarkih boja poput Waffle One DC2533400 Racer tenisica veličine 38 za dvoranu, punih zanimljivih detalja, s kojima nećete proći ne zamijećeno. Za prave nostalgičare predlažemo pomalo retro izdanje sportskih tenisica na čičak za zatvorene prostore, koje nas vraćaju u djetinjstvo, a oni pravi modni znalci već su pohrlili u dućane za istima.

Ženske tenisice za zatvoreni prostor - Često postavljana pitanja

Kako izgledaju tenisice za zatvoreni prostor?

Tenisice za zatvorene prostore uglavnom su napravljene od laganijih materijala, poput kože ili mrežastih materijala ako govorimo o aerobiku, pilatesu ili fitnessu. Dok je glavna značajka svih tensica kod dvoranskih sportova neklizajući potplat.

Što učiniti da spriječite klizanje tenisica u zatvorenom prostoru?

Da bi spriječili rizik proklizavanja, morate odabrati tenisice od onih proizvođača koji razvijaju modele upravo sa takvim specifikacijama. Isto tako obratite pozornost na tenisice koje imaju širi dio za nožne prste, a uže potpetice, one bolje prijanjanje podlozi, nego standardne tenisice.