100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Kalup
Oblik nosne kapice
Proizvodi: 2.624
Prikaži identifikator verzije

Ženske natikače za dom, plažu i ljetnu šetnju - kako ih stilizirati?

Ženske natikače nezamjenjiv su modni dodatak kada želite da se osjećate opušteno u svojoj odjevnoj kombinaciji. One su melem za stopala i njihova najveća prednost jeste ta što pružaju stopalima nevjerojatnu slobodu. Postoje natikače raznih vrsta i namjena. Od onih koje obožavamo nositi doma, do onih koji su nam vjerni pratitelj na toplom pijesku i plažama. Natikače za dom sada se prave u raznim oblicima, različitih uzoraka, materijala, i izbor im je raznolik. Ali ono što je najvažnije kod ovih natikača je da se u njima osjećate ugodno. To je ipak par obuće koju nosite većinu vremena, i zato je neophodno da pružaju maksimalno prijatan osjećaj vašim stopalima. Pored toga, kao što je već rečeno, izbor je raznolik, tako da možete sebi priuštiti dobar izgled i vrhunsku ugodnost. Kada je riječ o drugoj vrsti natikača, točnije onih koje su namijenjene za plažu ili ljetne šetnje, i njihova namjena je ista. Ugodnost + dobar izgled. Neprocjenjive su šetnje u toploj, ljetnoj noći dok se vaša stopala maze s ugodnim natikačama. One predstavljaju znatno bolji izbor za šetnje od bilo koje druge vrste obuće. Odlično se slažu uz baš sve - elegantne, ležerne i opuštene odjevne kombinacije.

Ležerne ženske natikače- udobnost u svakoj situaciji

Najveću dozu ležernosti pružit će vam ženske natikače za dom. One drže prvo mjesto u ugodnom osjećaju, i ponekad se toliko vežemo uz njih da nam postanu sastavni dio svakodnevnice i da ne možemo zamisliti niti jedan dan a da ne obujemo ovaj predivan komad obuće. Ukusi se razlikuju, tako se i razlikuju modeli natikača, ali jedno je sigurno - kada birate ležerne ženske natikače, ne možete pogriješiti niti s jednim dizajnom jer ugodnost je definitivno zagarantirana! Kada se odlučite da izađete iz zone komfora, ali da zadržite komfor na stopalima, birajte natikače s krznom. Ovaj trend popularan je u skorije vrijeme i zaludio je žene širom svijeta, razumljivo je i zašto. One su potpuno neodoljive, doslovce slatke poput plišanog mede da će vas primamiti čim ih ugledate!

Natikače Adidas, Kubota, Birkenstock i mnogi drugi brendirani modeli na Ecipele

Ako se već sad zamišljate u krznenim, ležernim ili natikačama za dom, vrijeme je i da otkrijete mjesto gdje ćete to sve pronaći. Ne samo da ćete pronaći natikače kakve ste zamišljali, već vas čeka i maksimalna kvaliteta i ugodnost, jer što bi bile natikače ako se ne osjećate u njima kao da hodate po oblacima. Samo na Ecipele.hr potražite raznovrsne modele i brendove kao što su: natikače Kubota, natikače Adidas ili natikače Birkenstock. Ovi brendovi mogu vam ponuditi 100% kvalitetu i 100% moderan izgled. Jednostavne su za kombiniranje, a neizostavne su tijekom ljetnih dana, ali i zimskih ako su u pitanju natikače za dom. Natikače su posljednjih nekoliko godina zauzele visoko mjesto u modnoj industriji da su sada doslovno uklopive u svaki stil! Više ne postoji odjevna kombinacija kojoj natikače neće pristajati, pa čak i one za koje nikada niste mogli zamisliti da će se odlično uklapati!

Ženske natikače - često postavljana pitanja

Kako odabrati veličinu natikača?

Kada birate natikače uvijek gledajte da vam se prsti i pete uklapaju u potplatni dio natikača. Prsti i pete ne bi trebali prelaziti ivicu. Poželjno je da vrhovi prstiju butu nekoliko milimetara od ivice natikača. To će vam osigurati nesmetane šetnje.

Koje natikače su za bolnicu?

Idealne natikače za bolnicu su ugodne natikače. Bez obzira da li više volite ležernije ili one koje su za dom, bitno je da su vam ugodne. To ne znači da natikače za bolnicu ne mogu izgledati moderno, ili biti ukrašene krznom.