Proizvodi: 202
Prikaži identifikator verzije

Ženske gumene čizme – najbolji odabir za kišne proljetne dane

Na tržištu postoji široka paleta ženskih gumenih čizama koje se razlikuju po dužini odnosno visini, boji i dizajnu. Kraće crne gumene čizme bolje će se složiti s poslovnim stajlingom, dok su one duže idealne za casual stil odijevanja.

Ženske kaljače - savršeni odabir za kišno vrijeme

Tijekom ovih kišnih proljetnih dana naglasite svoj stajling novim i modernim ženskim gumenim čizmama ili kaljačama u kojima ćete izgledati kao da ste došli s modne piste. Kaljače ili gumene čizme neizostavna su obuća tijekom lošeg vremena. Vrhunska tehnologija proizvodnje i kvaliteta materijala rezultirale su raznovrsnim kratkim i dužim gumenim čizmama prikladnim za kišne dane.

Ženske gumene čizme – minimalistički dizajn za najzahtjevnije

Tko kaže da su gumene čizme namijenjene samo za rad na polju? Ako još niste, vrijeme je da nabavite elegantne i moderne ženske gumene čizme za svaku prigodu. Gumene čizme najčešće su minimalističkog dizajna uz pokoji modni dodatak u obliku gumenog dijela, loga ili metalne kopče. Upravo ih je iz tog razloga vrlo lako uskladiti s bilo kojom odjevnom kombinacijom. SEE BY CHLOÉ ženske gumene čizme roza boje odlično će pristajati poslovnom i ujedno elegantnom stajlingu.

Kratke ženske kaljače – neizostavni modni dodatak za proljetni i jesenski stajling

Predstavljamo vam Tretorn Viken kratke ženske kaljače s neoprenskom podstavom neophodnom za kišne dane. Riječ je o elegantnim kratkim ženskim crnim kaljačama kao stvorenim za upotpunjavanje svakodnevnog looka. Vanjski dio obuće izrađen je od kvalitetnog kaučuka, dok je unutarnji, radi veće udobnosti, obložen tkaninom. Model sadrži uložak koji sprječava klizanje stopala te ujedno osigurava potporu i stabilnost. Za izradu potplata također su korišteni isključivo provjereni i kvalitetni materijali koji odlično prianjanju na svim površinama. Potražite ovaj Tretorn Viken II Low model ženskih kratkih čizmi jer, vjerujte, nećete ga nositi samo kada pada kiša.

Ženske cipele za kišu – često postavljena pitanja

Kako odabrati veličinu ženskih gumenih čizama?

Prilikom kupovine ženskih gumenih čizama vodite računa o veličini. Naime, nikada nemojte posegnuti za, recimo, veličinom tenisica koju trenutno nosite; uvijek uzmite broj veće.

Mogu li se gumene čizme rastegnuti?

Naravno. Gumene čizme možete dodatno rastegnuti zagrijavanjem ili hlađenjem. Ako se odlučite za metodu rastezanja zagrijavanjem, potrebno vam je sušilo za kosu i debele čarape. Prvo, navucite čarape, a zatim obujte čizme. Uključite sušilo, postavite najveću temperaturu i uperite prema čizmama. Držite na udaljenosti od 7-10 cm. 30-ak minuta zagrijavajte dijelove čizama koje želite rastegnuti, a nakon toga hodajte u njima barem 15 minuta.

Gdje mogu kupiti ženske kaljače?

Ženske kaljače uglavnom su dostupne u većini trgovina poznatih modnih brendova. Ipak, važno je napomenuti da je izbor modela nešto manji u fizičkim poslovnicama. Radije posjetite web trgovinu; što zbog većeg i boljeg izbora, što zbog jednostavnosti naručivanja proizvoda te dodatnih opisa i karakteristika.

Koje ženske kaljače odabrati: crne ili u boji?

Budući da crnu boju gotovo uvijek povezujemo s elegancijom, crne ženske kaljače, i to one kratke, kao stvorene su za elegantne, ali i poslovne odjevne kombinacije. Za razliku od njih, kaljače u boji prikladnije su za svakodnevnu šetnju gradom i odlazak na kavu s prijateljicama, jer puno bolje upotpunjuju casual stil odijevanja.

Ženske gumene čizme – najbolji odabir za kišne proljetne dane

0

Gumene čizme najbolje odgovaraju trapericama. Traperice su uglavnom jednobojne, tako da ste, drage dame, slobodne u odabiru boja, dizajna i stila čizama; zasigurno nećete pogriješiti za što god se odlučite. Ako k tome dodate jednostavnu majicu, pulover ili čak kardigan, spremne ste za poslovni sastanak.