100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Veličina
Tip kopčanja
Proizvodi: 104

Ženske tenisice za tenis – moderni i sigurni modeli zahvaljujući kvalitetnoj proizvodnji

Raznovrsni modeli ženskih tenisica za tenis omogućuju vam da se tijekom igre usredotočite upravo na igru, a ne na probleme s obućom koji mogu dovesti do žuljeva ili pak neželjene ozljede. Kvalitetne ženske tenisice za tenis proizvedene su od vrhunskih materijala, a posebna se pažnja posvećuje solidnim načinima proizvodnje, zahvaljujući čemu su tenisice vrlo izdržljive, a istovremeno pružaju nužnu podršku stopalima. I, ne manje važno, pritom odlično izgledaju i moguće ih je slobodno nositi i tijekom slobodno vremena u laganu šetnju. No, bitno je napomenuti da kao i kod drugih vrsta tenisica da se i obuća za tenis s vremenom troši, tako da čim primijetite i najmanja oštećenja, dobro je razmisliti da ih zamijenite novima kako biste bili sigurni da vam tenisice i dalje idealno odgovaraju i da su besprijekorne kvalitete.

Obuća za igranje tenisa – na što treba obratiti pažnju prilikom kupnje?

Kada kupujete tenisice za tenis, važno je obratiti pažnju na to za koju su vrstu podloge predviđene. Naime, dobro je poznato da se tenis može igrati na zemljanoj podlozi, tvrdoj podlozi ili pak u dvorani, i svaka od tih podloga zahtijeva odgovarajuću vrstu potplata, i prema tome tenisice. Uz to, kvalitetna obuća za tenis za žene treba pružati optimalnu razinu bočne podrške kako bi stopalo bilo na sigurnom cijelo vrijeme igre. Kada je riječ o materijalima izrade, tenisice za tenis obično se proizvode od kvalitetnih, laganih i prozračnih materijala, zahvaljujući kojima koža može disati i pri velikim naporima i opterećenjima. Uz tenisice potrebno je odabrati i kvalitetne čarape koje su isto bitan dio opreme za tenis.

Ženske tenisice za tenis Nike, Asics, Wilson, Adidas – pronađite par za sebe u bogatoj ponudi na ecipele.hr

Nike, Asics, Wilson, Adidas ženske tenisice za tenis dobro su poznate svjetske marke koje osiguravaju odličnu kvalitetu i vrhunske materijale, zahvaljujući kojima vaša igra može biti još bolja. Modeli s različitim potplatima, ovisno o vrsti podloge na kojoj igrate, ali i u različitim bojama, omogućit će vam ne samo da pronađete onaj koji idealno odgovara vašim potrebama, već i onaj koji možete vrlo jednostavno uskladiti s ostatkom svoje modne kombinacije za igranje tenisa. Adidas ženske tenisice za tenis posebno su popularan izbor među ljubiteljicama tenisa jer osim svoje vrhunske kvalitete i odličnih karakteristika, imaju na izbor zaista veliku količinu različitih modela među kojima svatko može pronaći onaj koji mu savršeno odgovara.

Ženske tenisice za tenis – često postavljana pitanja

Ženske tenisice za tenis – koje odabrati?

Kako je već rečeno, odabir tenisica za tenis ovisi o vrsti podloge na kojoj igrate. Bez obzira na to igrate li tenis samo povremeno ili ga redovito trenirate, odgovarajuća obuća iznimno je važna kako biste postigli najbolje rezultate. Uz reket za tenis, obuća za tenis definitivno je najvažniji dio opreme svakog igrača, bez obzira na to koliko često trenira ili igra tenis.

Koja je idealna obuća za tenis?

Idealna obuća za tenis je ona koju ni ne osjećate kada ju nosite. Ako vas na bilo koji način steže ili pritišće, to može dovesti do žuljeva ili ozbiljnijih ozljeda koje vas mogu na neko vrijeme udaljiti s teniskih terena, a to je nešto što se može relativno jednostavno izbjeći odabirom prave i kvalitetne obuće.