100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Ženske kopačke za umjetnu travu – po čemu se razlikuju od drugih kopački?

Dobro je poznato da su kopačke idealna obuća za igranje nogometa i da se među sobom razlikuju po vrstu potplata, tj., po tome za koju su podlogu namijenjene. Ženske kopačke za umjetnu travu razlikuju se od ostalih vrsta kopački zato što imaju manje i gušće postavljene čepove koji omogućavaju bolje prianjanje površini, i zbog toga veću razinu stabilnosti tijekom igranja nogometa, a uglavnom imaju oznaku na sebi AG (Artificial Ground) ili AT (Artificial Turf).

U slučaju da igrate nogomet na različitim terenima, bez obzira radi li se o rekreativnom, amaterskom ili profesionalnom igranju, dobra je ideja imati poseban par kopački za svaki teren kako biste bili sigurni da imate najbolju razinu potpore za stopala, ali da ćete na taj način i ostvariti najbolje rezultate za vrijeme igranja i treniranja.

Kopačke za umjetnu travu – pronađite idealan par za sebe na stranici ecipele.hr

Ženske kopačke za umjetnu travu dostupne su na stranici ecipele.hr u širokom spektru različitih modela najpoznatijih svjetskih proizvođača sportske opreme među kojima svatko može vrlo lako pronaći onaj idealan za sebe. Modeli se među sobom prvenstveno razlikuju po načinu vezanja: dostupni su oni s vezicama te oni bez vezica, zahvaljujući kojima se možete neometano posvetiti igri i treningu, a ne vezanju vezica tijekom igre.

Kvalitetne kopačke pružaju idealnu podršku gležnjevima i stopalima jer su upravo oni izloženi najvećim naporima tijekom igranja nogometa.

Osim toga, dostupni su modeli u različitim bojama i kombinacijama boja, zahvaljujući čemu je jednostavno odabrati onaj omiljene boje ili pak boje koja idealno paše uz vaš nogometni dres i boje vaše nogometne momčadi.

Ženske Nike kopačke za umjetnu travu jedna su od najpopularnijih, a ujedno i najkvalitetnijih vrsta kopački za umjetnu travu jer su vrlo ugodne za nošenje što sprječava pojavu žuljeva, nagnječenja i sličnih ozljeda. Uz to, ukrašene su logotipom kompanije Nike, koji naglašava njihov sportski duh.

Kopačke za umjetnu travu – za brže trčanje i točnije pogotke tijekom treninga

Nogometne kopačke za umjetnu travu ključan su dio svake nogometne igre, uz, naravno, loptu. Kopačke za umjetnu travu za nogomet s gornje su strane napravljene od kvalitetnih prilagodljivih materijala koji štite stopalo, a posebno raspoređeni maleni čepovi s donje strane omogućavaju brze startove, nagle i iznenadne promjene smjera, brzu igru i uza sve to točnije i preciznije pogotke.

Ženske kopačke za umjetnu travu – često postavljana pitanja

Ženske kopačke za umjetnu travu – što je to?

Kopačke za umjetnu travu ženske posebna su vrsta kopački, namijenjena igranju nogometa na umjetnoj travi. Osim toga, kopačke za žene razlikuju se od kopački za muškarce, osim po veličini, zbog toga što je žensko stopalo šire na području prstiju od muškog te su onda kopačke za žene napravljene imajući to na umu.

Koje vrste ženskih kopački za umjetnu travu odabrati?

Kada kupujete ženske kopačke za umjetnu travu, prvo razmislite o tome želite li model koji ima vezice ili ipak više preferirate onaj koji je bez vezanja. Kada ste to odlučili, onda pogledajte koji proizvođači nude takve modele i na kraju, naravno, možete birati omiljenu boju. Boju kopački možete uskladiti s bojom svog nogometnog dresa, ali i bojom svoje momčadi, što je dobro poznato da podiže momčadski duh.