100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Ženske cipele za golf – dobro prianjanje tijekom igranja

Cipele za golf stvarno čine razliku, one vam pomažu kako bi vaš zamah bio kontroliran i što točniji. To je zato što imaju potplate sa šiljcima koji prianjaju uz podlogu i čine vaša stopala stabilnima, pomažu spriječiti klizanje stopala po mokrom ili neravnom travnjaku, pomažući vam i pri zamasima. Napravljene su tako da ograniče bočno kretanje stopala, imaju veći potplat i širu bazu cipele. Budući da se u golfu zamah radi stojeći, potrebno je nositi cipele koje imaju veću površinu kako biste s lakoćom mogli održati ravnotežu. Tenisice za trčanje, primjerice, nemaju tako široku površinu jer je kod njih potrebno energično i brzo kretanje stopala, što kod golfa nije slučaj. Tijekom zamaha palicom dolazi do puno trenja između stopala i podloge te stoga cipele za golf ima ugrađene stabilizatore duž bočnih dijelova cipele koji pomažu da se stopalo ne miče ili da ne klizi lijevo-desno.

Cipele za igranje golfa – lagane i udobne za nošenje

Budući da igrači golfa katkada moraju zamahnuti palicom i na neravnim terenima, sportske cipele za golf moraju biti i fleksibilne. Zato nije zgodno nositi neku drugu vrstu obuće jer neće biti dovoljno fleksibilna, primjerice cipele za košarku ili tenis napravljene su kako bi vam stopalo i gležanj bili na mjestu, a kod golfa se zahtjeva ipak više fleksibilnosti. Cipele za igranje golfa, osim što su fleksibilne, lagane su i jako udobne, što je bitno za igrače koji prelaze velike udaljenosti prateći rupe. One moraju biti ugodne da biste s lakoćom prelazili velike udaljenosti, u njima vam stopalo mora moći disati i trebaju biti vodootporne kako biste mogli igrati i na vlažnoj travnatoj podlozi. Tehnologija izrade cipela za igranje golfa napreduje s vremenom pa se danas cipele izrađuju od laganih i elastičnih materijala, pružajući veću potporu i stabilnost stopalu. Golf cipele za hodanje trebaju biti udobne i pružati vam odličan osjećaj od trenutka kad ih obujete, samim time će vjerojatnost da vas nažuljaju biti minimalna, baš kao i šansa da vam žuljevi pokvare cijelo iskustvo igranja golfa.

Nike ženske golf cipele – amortizacija na terenu

Visokokvalitetne ženske Nike cipele za golf izuzetno su udobne i pružaju vrhunske performanse tijekom svakog zamaha. Iako Nike ne proizvodi palice i torbe za golf, ovaj brend proizvodi, osim odjeće, ovisno o modelu, najbolje ženske cipele za golf. Nike obuću i odjeću za golf ponosno nose neki od najboljih igrača golfa na svijetu, uključujući Roryja McIlroya i Tigera Woodsa. Iako su navedeni igrači muškarci, Nike proizvodi jednako dobre ženske cipele za golf. Nike je oduvijek poznat po vrhunskom dizajnu ženskih cipela za golf, ne nužno samo po pitanju izgleda već i po pitanju performansi koje one pružaju kao što je vrhunska amortizacija, elastičnost i udobnost. Kao i kod njihove street style obuće, Nike ženske cipele za golf privlače poglede na kojem god terenu igrale. Krasi ih poznati dizajn u trendi bojama, pa ćete tako uz Nike cipele na stopalima biti stabilni i točni dok zamahujete sa stilom.

Golf – najčešća pitanja:

Koje cipele za golf?

Ako ne znate koje cipele za golf kupiti, savjetujemo vam da prvo odlučite želite li cipele sa šiljcima na potplatu ili bez njih. Potom pogledajte koji stil vam se sviđa i uklapa li se u vaš budžet. S brendom Nike ne možete pogriješiti.

Ženske cipele za golf – gdje ih kupiti?

Na webshopu ecipele.hr pronaći ćete ženske cipele za golf koje vas neće iznevjeriti. Odaberite one brenda Nike poznatog po kvaliteti, udobnosti i impresivnim performansama. Dizajn Nike ženskih cipela za golf voljet će sve trendseterice koje žele zamahnuti palicom sa stilom.