100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Proizvodi: 526

Muška skate obuća - savršena apsorpcija udara i prianjanje na podlogu

Na tržištu postoje razni modeli obuće za skate koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom i jedinstvenim dizajnom. Postoje oni karakteristični viši modeli te klasične niske tenisice koje mladi obožavaju nositi i u svakodnevnim prilikama. Iako je većina modela unisex, proizvođači se ipak odlučuju za podjelu na mušku i žensku skate obuću. To je zbog činjenice da skateboarding više nije sport kojim se bavi tek nekolicina zaljubljenika, nego postaje iznimno popularna aktivnost kojom se, osim muškaraca, počinje baviti sve više pripadnica ljepšeg spola. Sukladno tome, dame imaju drugačije potrebe od muškaraca, stoga ženska skate obuća ima mekši unutarnji dio. Osim toga, obično je lakša od muške obuće.

Obuća za skateboarding – zaštita stopala tijekom izvođenja akrobacija

Zaštitite stopala od ozljeda tijekom izvođenja vrtoglavih trikova. Odaberite odgovarajuću obuću koja će pružati savršenu potporu. Baš kao što postoji obuća za skuter, isto tako postoji i obuća za skate. Zahvaljujući velikom izboru na Ecipele.hr zasigurno ćete pronaći onaj model koji vam savršeno pristaje. Imajte na umu i to da vožnja skatea nije samo sport; to je stil života, tako da ćete pronaći raznovrsnu prikladnu odjeću i modne dodatke.

Skate obuća za bicikliranje, za svakodnevnu šetnju i trening

Tražite određeni modni brend obuće? Svakako posjetite web trgovinu Ecipele.hr gdje nudimo pregršt raznih modela muške, ženske i dječje obuće. Potražite omiljenu skate obuću koju svakodnevno možete nositi kad idete u šetnju ili na trening. Bit ćete zaista iznenađeni velikim izborom koji vas ondje očekuje. Posebno treba spomenuti poznate svjetske proizvođače poput Nike, New Balance, Vans i mnoge druge. Pojedini modeli razlikuju se prema materijalu izrade; neki su izrađeni od prirodne glatke, a drugi od prirodne brušene kože. Dolaze u najrazličitijim bojama: od bijele i žute, preko crvene, plave i sive pa sve do klasičnih boja crne i smeđe. Osim toga, ako tražite nešto što će istaknuti vaš osebujni stil, odaberite obuću s uzorkom koja će neminovno razbiti „monotoniju“ vašeg stajlinga.

Muška skate obuća – najčešće postavljena pitanja

Gdje kupiti mušku skate obuću?

Mušku obuću za skate možete kupiti u gotovo svim većim trgovinama koje prodaju obuću kao i u sportskim trgovinama. Ipak, najveći izbor zasigurno je online na web trgovini Ecipele.hr. Ondje vas očekuje bogata i raznolika ponuda obuće za vožnju skatea koja dolazi u raznim bojama, kombinacijama boja i uzorcima.

Koju obuću za skate odabrati?

Ako tražite obuću prikladnu za vožnju skatea, odaberite onaj model koji vam pruža izvrsnu amortizaciju udaraca, osigurava maksimalnu stabilnost te pruža odgovarajuću potporu za gležnjeve. Međutim, ako ćete ovakvu obuću svakodnevno nositi kad idete u grad ili na posao, birajte onaj model koji će pristajati većini vaših odjevnih kombinacija.

Kako se veže obuća za skate?

Pravilno vezanje obuće za skate smanjuje rizik od ozljeda i nezgoda. Ovakve tenisice vežu se drugačije za razliku od klasičnih tenisica, jer u suprotnom može doći do njihova pucanja ili se nerijetko zapetljaju u skate. Vezice možete vezati unakrsno, zatim ravno ili u tzv. vojničkom stilu. Moramo naglasiti da se na kraju obavezno veže dvostruku mašnu, no ipak, u većini slučajeva oni koji se bave ovim sportom nerijetko svaku vezicu nakon provlačenja kroz rupice zavežu u čvor i na kraju odrežu da im ne smeta.