100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Tip kopčanja
Proizvodi: 40
Prikaži identifikator verzije

Cipele za vodu - savršena zaštita za ljeto

Svi uživaju u ljetu i svemu onome što ljeto donosi. Prva asocijacija na to je more. Kupanje, uživanje, morska voda, pa sigurno da nema ljepšeg prizora. Ali, kupanje u moru donosi svoje posljedice. Po nekada može biti bolno za naša stopala, zato su tu cipele za vodu kako bi vas zaštitile od svih nedaća. Svi su iskusili tu neugodnu bol kada stanete na oštar kamen, to baš i nije sjajan osjećaj za stopala. Kako vam se ovo više ne bi dešavalo, vrijeme je da isprobate kvalitetne cipele za vodu. Svojim kvalitetnim materijalima štitit će vas od oštrih predmeta i kamenja. Moći ćete ležerno šetkati morem, ali i plažom bez da osjetite neugodnosti i ubode od kamenja. Ako još uvijek niste, sada je pravo vrijeme da isprobate patike za vodu i uvjerite se koliko je lagodnije i ljepše trenutke u moru provesti u cipelama za vodu.

Muška obuća za vodu – udobnost nošenja

Muške cipele za vodu pored maksimalne zaštite pružit će vam 100% udobnost tijekom nošenja. Osjećat ćete ležernost na stopalima i imat ćete osjećaj da hodate po oblacima. Ne morate više da trpite ozljede i neugodnosti, sada je pravo vrijeme da isprobate cipele za vodu. Oni koji koriste obuću za vodu umjesto ''golih stopala'' odavno su se uvjerili koliko ova obuća znači i štiti stopala. Cipele za vodu preporučuju svi korisnici i savjetuju da je znatno sigurnije koristiti ih, nego ih ne koristiti u moru. Odličan su način da izbjegnete povrede i tako sačuvate sebe. Većina ovakvih cipela napravljena su tako da pokrivaju cijelo stopalo i da imaju debele potplate. Ove značajke su bitne za zaštitu stopala od vrućih površina i oštrih predmeta, ali od sunca i pijeska. Ako ste ikada iskusili kako je to pokliznuti se na stijenu bosih nogu, onda ste svjesni ovih ključnih razloga zašto su cipele za vodu pravo rješenje: sigurne su i ugodne.

Muške cipele za vodu - široka ponuda obuće dostupna na Ecipele.hr

Ako se pitate gdje pronaći sjajne modele iz kolekcije muška obuća za vodu, točan odgovor krije se na Ecipele.hr. Ovdje ćete pronaći sve ono što jedan komad obuće za vodu treba da posjeduje. Posebno dizajnirane s gumenim potplatom, odlično prianjaju na svim mokrim površinama. Možete pronaći i slip on stilove koji su izvrsni za nošenje na plažama ili pod vodom, ali ne nude toliku potporu kao što to nude modeli sa vezicama. Nikada se više nećete osjećati kao da imate dva sidra na nogama. Muške cipele za vodu na Ecipele.hr su cipele koje se ne natapaju lako vodom, za razliku od ostalih cipela koje se natapaju i remete glatke, tečne pokrete i čini vam dodatnu težinu. Cipele za vodu, s druge strane, dizajnirane su za nošenje i na podvodnim i na suhim površinama. Posebno dizajnirani potplati pomažu pomicati vodu u stranu kada dođete u kontakt s tlom - slično kao guma - što ih čini izvrsnim i za hodanje. Pronađite idealan par obuće na Ecipele.hr i spremite se za ljetne avanture na plaži i moru, koje će vam sada biti 100% sigurnije i ugodnije. Uživat ćete u svakom koraku i shvatit ćete sve benefite ove vrste obuće.

Muške cipele za vodu – najčešća pitanja

Kakve su cipele za vodu?

Cipele za vodu su najbolji izbor koji možete napraviti prije nego odete u more, na plažu ili ljetovanje. Obezbijedit će sigurnost i ugodnost vašim stopalima. Nakon što ih jednom isprobate, nećete moći zamisliti ljetovanje bez njih.

Štiti li obuća za vodu od posjekotina?

Da, neki modeli obuće za vodu štite od posjekotina raznih vrsta. Štit će vaše stopalo od oštrog kamenja ili školjki, tako da ćete se nesmetano šetati po moru ili plaži. Osim toga, sada napokon možete šetati i po stijenama s kojima ste ranije imali neugodna iskustva.