100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

44 proizvoda

Nogometna obuća za dvoranu najboljih proizvođača na ecipele.hr

Ako tražite jedno mjesto na kojem možete pronaći sve najbolje proizvođače sportske obuće, tada je ecipele.hr prava adresa! Nike muška obuća za dvoranu i muška obuća za dvoranu adidas, kao i mnogi drugi brendovi, svi su dostupni vam na izbor. Obuća Nike za dvoranu muška posebno je poznata po svojoj vrhunskoj kvaliteti i širokom izboru različitih modela među kojima je vrlo jednostavno odabrati onaj koji će idealno odgovarati vašim nogometnim potrebama. Među različitim dostupnim modelima najpopularnijih sportskim proizvođača lako možete odabrati onaj koji će vam najbolje odgovarati, ali i u onoj boji koja je ista kao i boja dresa vaše momčadi kako biste bili u potpunosti usklađeni.

Obuća za dvoranu, terene s umjetnom i prirodnom podlogom – po čemu se razlikuje?

Svi igrači nogometa, bili oni amateri ili profesionalci, dobro znaju da koliko vrsta podloga postoji da je toliko i različitih vrsta kopački, a odgovarajući model kopački najbolji je način za sprječavanje pojave mogućih ozljeda tijekom igre. Dostupne su kopačke za umjetne i prirodne podloge te one za dvoranu, tj. unutarnje terene. Kopačke za unutarnje terene nazivaju se indoor (IN) i imaju puno kratkih gumenih čepova. Kopačke za dvoranu ne bi smjele ostavljati tragove boje, a one koji imaju takav potplat označene su napomenom „non marking sole“. SG (soft ground) na kopačkama znači da imaju čepove koji se mogu mijenjati za prilagodbu veličine i količine čepova. Ove su kopačke namijenjene mekoj prirodnoj podlozi (blatnjavi i mokri tereni). FG (firm ground) su najčešća vrsta kopački, s ugrađenim gumenim čepovima, a koriste se za igranje na čvrstim i umjereno blatnim terenima. AG (artificial ground) kopačke su namijenjene igranju na umjetnoj travi i imaju puno malih i kratkih čepova. Zahvaljujući različitim vrstama potplata, kopačke za različite terene idealno prianjaju površinama.

Muška obuća za dvoranu za najbolje utakmice

Kada igrate nogomet, bez obzira na to radi li se o prijateljskoj utakmici u nedjelju popodne ili pak nekoj na kojoj je rezultat važan, kvalitetne kopačke su stvarno ono što čini razliku. Muška obuća za dvoranu 42, 43, 44, 45 omogućit će vam postizanje najboljih rezultata, a istovremeno i spriječiti pojavu ozljeda jer će čvrsto držati nogu u tenisici. Iako se muška obuća za dvoranu proizvodi od najkvalitetnijih materijala, preporuča se redovito ju pregledavati nakon svakog nošenja kako biste vidjeli je li došlo do kakvih oštećenja, i ako je, odmah ju zamijeniti novim parom kako biste bili sigurni da će vam u svakom trenutku pružati maksimalnu razinu potpore.

Muška obuća za dvoranu – često postavljana pitanja

Koju mušku obuću za dvoranu odabrati?

Kada birate mušku obuću za dvoranu obavezno potražite onu s oznakom indoor ili IN jer to znači da je posebno dizajnirana i proizvedena za tu vrstu podloge. Bilo bi poželjno da su to ima i oznaku "non marking sole". Osim potplata, možete birati kopačke i prema različitih načinima vezanja, ali i boji.

Koju obuću odabrati za dvoranski nogomet?

Obuća za dvoranu muška dostupna je u širokom spektru različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim sportskim potrebama. No, kada birate svoj novi par, obratite posebnu pažnju na to da vam veličina idealno odgovara kako biste spriječili pojavu žuljeva, natisaka i drugih sličnih (malih) ozljeda.