100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Izrađeno
Sport
Proizvodi: 1.029
Prikaži identifikator verzije

Ženske i muške sportske torbe – praktični i provjereni premium modeli na ecipele.hr

Ženske i muške sportske torbe odličan su izbor kada tražite nešto u čemu ćete nositi svoje stvari kada idete na trening, ali i na izlet, putovanje ili neko drugo druženje s prijateljima. Kada birate sportsku torbu, tada osim odgovarajućih dimenzija, posebnu pažnju trebate obratiti na izdržljive materijale i kvalitetu izrade kako biste bili sigurni da su vaše stvari cijelo vrijeme na sigurnom, ali i da će vas torba služiti dugo vremena. Osim toga, budući da sportske torbe proizvode gotovo svi poznati svjetski proizvođači sportske opreme, vrlo ćete ju jednostavno uskladiti s ostatkom svoje modne kombinacije. Birajte među manjim modelima za kraća putovanja, ili većima za dulja.

Odaberite udoban sportski ruksak svog omiljenog brenda za kratka i duga putovanja

Sportski ruksak bit će vaš najodaniji suputnik na putovanjima svih vrsta jer u njega možete smjestiti svu svoju prtljagu, a zahvaljujući tome što je lagan, a istovremeno vrlo izdržljiv jer je napravljen od čvrstih materijala, vaše će stvari biti na sigurnom cijelo vrijeme. Uz ruksak, odaberite i vreću mušku, žensku sportsku istog kompleta kako biste uvijek bili usklađeni, bez pretjeranog truda. Sportska vreća neobično je korisna, pogotovo za nošenje obuće jer se svojim oblikom vrlo jednostavno prilagođava sadržaju u njoj. Ženski i muški sportski ruksak može se, osim na izlet, nositi i u školu, na predavanje, a čak i na posao. Raznovrsni dostupni modeli, s mnoštvom džepova, omogućit će vam da u sportski ruksak smjestite sve što vam je potrebno za taj dan, a s obzirom na to da su dostupni u različitim bojama, vrlo ćete lako odabrati onaj koji se jednostavno uklapa u vaš modni stil. Modeli u klasičnoj crnoj ili pak u nekoj drugoj boji lako se kombiniraju uz većinu drugih boja, dok će se oni sa zanimljivim uzorcima i printeva jasno istaknuti u masi. Pri odabiru ruksaka obratite pažnju na to koliko ima pretinaca i džepova kako bi idealno odgovarao vašim potrebama.

Sportska torba oko struka za žene i muškarce – idealna za trčanje, bicikliranje i izlete u planinu

Bez obzira na to kojom se vrstom sporta bavite – trčanjem, biciklizmom ili preferirate izlete u planinu – sportska torba oko struka odlično će vam pritom poslužiti. Naime, uvijek sa sobom trebamo nositi neke sitnice: mobitel, ključeve, novčanik i ostalo, a mala je torbica oko struka odličan izbor jer vam omogućava slobodne ruke. Torbice oko struka doživjele su istinski modni povratak upravo zahvaljujući svojoj praktičnosti u raznim situacijama, a zahvaljujući činjenici da su dostupne u cijelom spektru različitih boja i modela, vrlo ćete lako pronaći onu koja idealno odgovara vašim (sportskim) potrebama.

Sportske torbe, ruksaci i neseseri – često postavljana pitanja

Gdje kupiti sportsku torbu?

Sportsku torbu možete kupiti u gotovo svim trgovinama sportske opreme, ali i u mnogim trgovinama koje prodaju obuću. Naravno, sportske se torbe prodaju i u specijaliziranim internetskim trgovinama sportske opreme, ali i e-trgovinama obućom.

Kako oprati sportsku torbu?

Da, sportsku je torbu moguće vrlo jednostavno oprati, samo trebate slijediti upute proizvođača na unutarnjoj etiketi. Ako je torba samo malo zaprljana, operite ju vlažnom krpicom i malo sapuna, a ako su zaprljanja veća, tada pogledajte upute za pranje i čišćenje ili ju odnesite u specijaliziranu praonicu na čišćenje.