100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Izrađeno
Sport
Proizvodi: 4.672
Prikaži identifikator verzije

Sportski dodaci za trening – torbe, kape, čarape i još puno toga čeka van na Ecipele.hr

Kvalitetne sportske čarape neizostavni su sportski dodatci koji pridonose udobnosti bez obzira na aktivnost kojom se bavite. Postoje one visoke i niske čarape. Razlikuju se i prema materijali izrade. Bitne su i za očuvanje zdravlja u hladnim zimskim danima, osobito kada se odlučite za zimske aktivnosti. Kao što vrijedi za većinu zimske sportske odjeće, tako vrijedi i za zimske sportske čarape: izbjegavajte pamučne čarape i nabavite nekoliko pari onih koje su izrađene od poliamidnog vlakna te imaju manji udio elastina. Tijekom bavljenja sportom vaše noge neće zadržavati znoj, već će se, zbog materijala od kojih su čarape izrađene, otpuštati prema van. Baš kao što je to slučaj i sa slojevima zimske odjeće. Kape se, kao i ostali sportski dodatci za trening, izrađuju od različitih vrsta materijala. Mogu biti vunene, pamučne ili od umjetnih materijala. Preporučujemo vam da se za sportske aktivnosti odlučite za kapu od umjetnog materijala, zbog mogućnosti otpuštanja znoja s vaše glave. Kako biste sve svoje stvari imali na jednom mjestu, nabavite dovoljno veliku sportsku torbu ili ruksak.

Sportski dodaci za muškarce – za svako godišnje doba

Od ruksaka i čarapa pa preko šalova i kapa, na Ecipele.hr potražite omiljene sportske dodatke za muškarce koji će zasigurno pridonijeti boljim rezultatima i sportskom uspjehu. Za sportske aktivnosti na otvorenom tijekom hladnih zimskih dana potrebna vam je adekvatna sportska i dodatna oprema. Nabavite zimsku sportsku jaknu koja ima poseban pretinac oko vrata u kojem se nalazi kapuljača. Džepovi su također potrebni za spremanje ključeva i mobitela. Od zimskih sportskih dodataka izdvajamo kapu koja vas štiti od hladnog zraka i eventualnih padalina. Odaberite onu čija je unutrašnjost izrađena od poliamida, kako bi višak vlage mogao slobodno otjecati. Kape se međusobno razlikuju prema dizajnu i, dakako, boji.

Sportski dodaci za djecu – vrhunska razina udobnosti, kvalitete i sigurnosti

Kako bi vaši najmlađi mogli bezbrižno uživati u svim sportskim aktivnostima koje ih raduju, nabavite im kvalitetnu sportsku opremu. Posebno treba istaknuti i važnost sportskih dodataka poput sportske torbe, sportskih čarapa i rukavica.

Sportski dodaci – najčešće postavljena pitanja

Sportski dodatci – što točno odabrati?

Sportski dodatci odabiru se prema namjeni te vrsti sportske aktivnosti i, dakako, uvjetima treniranja. Za vježbanje na otvorenom tijekom hladnih zimskih mjeseci potrebne su vam adekvatne rukavice, šal i kapa. Ako vježbate u teretani, nabavite dovoljno veliku sportsku torbu u koju će vam stati tenisice, ručnik, bočica s vodom i rezervna odjeća.

Na što obratiti pažnju prilikom odabira sportskih dodataka?

Veliku pažnju posvetite materijalu od kojih su izrađeni sportski dodatci. Za sve sportske aktivnosti preporučujemo vam šalove i kape izrađene od sintetičkih materijala koji ne zadržavaju vlagu.

Sportski dodatci za trening – je li bolja torba ili ruksak?

I sportska torba i ruksak služe istoj namjeni, stoga, ako se pitate što odabrati, odgovor je da sve ovisi o vlastitom ukusu. Ruksaci se nose na leđima; samim time njegova je težina pravilno raspoređena za razliku od sportske torbe koja se nosi preko ramena te je težina isključivo na jednoj strani tijela.