100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 349 kn (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

118 proizvoda

Dječja obuća za plivanje – zaštita za dječje noge dok se zabavljaju u vodi

Malene dječje noge vole istraživati, i nikako ne žele da ih nešto pri tome sprječava. Upravo je zato kvalitetna obuća za plivanje za djecu idealno rješenje kada im to želimo omogućiti. Bez obzira o kojoj se vrsti vode i igre radi, odgovarajuća obuća neće spadati i istovremeno će pružati zaštitu od klizanja, ali i oštrog kamenja i morske trave. Dječja obuća za plivanje izrađena je od vrhunskih materijala koji štite dječje stopalo, a istovremeno osiguravaju siguran korak. Birajte među klasičnim natikačama i japankama u različitim bojama. Dostupni su i zatvoreni modeli sa zanimljivim printevima koji čvrsto drže stopalo, a koji će se djeci posebno svidjeti.

Obuća za plivanje za bebe – što je to i isplati li ju se kupiti?

Obuća za plivanje za bebe posebna je vrsta obuće, osmišljena za nošenje u vodi: u moru, bazenu, rijeci, jezeru, ili bilo gdje drugdje kada su bebe i djeca u doticaju s puno vode. Posebni modeli izgledom podsjećaju na balerinke, a dostupni su u različitim bojama, tako da ih mogu nositi i dječaci i djevojčice, a vi ćete biti sigurni da je stopalo vaše bebe na sigurnom. Specijalno osmišljen potplat smanjuje klizanje, tako da će dijete moći sigurno koračati po svim vrstama površina uz vodu i neće ga smetati kamenčići, morska trava ni nešto drugo na što može naići putem. Uz to, cipele se kopčaju na čičak, što će omogućiti i najmanjima da se osjećaju „veliko“ jer će ih moći vrlo jednostavno samostalno obuti i izuti. Obuća za vodu za djecu odlična je investicija jer ćete moći biti opušteni dok vaše dijete istražuje, znajući da su mu stopala na sigurnom i da neće doći do nepoželjnih ozljeda i da je zaštićeno na klizavim površinama.

Obuća za plivanje Reebok, Nike, Adidas i Speedo za djecu – renomirani brendovi na ecipele.hr

Obuća za plivanje Reebok, Nike, Adidas, Speedo dostupna je u različitim modelima na ecipele.hr tako da ćete bez ikakvih problema pronaći svoj omiljeni brend i odabrati idealan par za svoje dijete. Birajte među posebno napravljenom obućom za plivanje, ali i klasičnim japankama i natikačama koje djeca vole nositi jer se u njima osjećaju vrlo udobno. Malim ljubiteljima mode posebno će se svidjeti modeli koji imaju jasno istaknut logotip njihovog omiljenog proizvođača. Pojedini modeli natikača imaju traku na gornjem dijelu s čičkom, zahvaljujući kojem ih je moguće prilagoditi širini dječjeg stopala. Naime, neka djeca imaju stopala koja su šira ili uža od većine drugih i zato im je teško pronaći natikače koje im idealno odgovaraju, a na ovaj ih način mogu savršeno i vrlo jednostavno prilagoditi svome stopalu. Dječja obuća za vodu, kako ona zatvorena, tako i japanke i natikače, dostupna je u različitim bojama, tako da će djeca bez ikakvih problema odabrati onaj model u boji koju najviše vole, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da će ih uvijek, i sa zadovoljstvom, nositi.

Obuća za plivanje za djecu – često postavljana pitanja

Gdje kupiti obuću za plivanje za djecu?

Dječju obuću za plivanje možete kupiti u specijaliziranim trgovinama sportske opreme, ali i u trgovinama obućom. Obuća za plivanje za djecu dostupna je u fizičkim trgovinama te u internetskim trgovinama.

Koja je najbolja obuća za plivanje za djecu?

To, koja je najbolja obuća za djecu, ovisi o dobi djeteta, ali i tome u kojim će ju prilikama nositi. Ako tražite obuću za bebe, tada su najbolji modeli koji obuhvaćaju cijelo stopalo jer ćete na taj način biti sigurno da je ono u potpunosti zaštićeno i da ih dijete neće slučajno skinuti. Većoj su djeci japanke i natikače jednostavnije za obuvanje, pa ih zato radije odabiru i nose. Ako tražite obuću u kojoj mogu plivati, potražite zatvorene modele.