100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

29 proizvoda

Kopačke za umjetnu travu za djecu – što je to i po čemu se razlikuju od kopački za dvoranu i običnih kopački?

Kopačke su najbolja obuća za treniranje i igranje nogometa, no, s obzirom na to da se nogomet može igrati na različitim vrstama podloga, tako se među sobom razlikuju kopačke prema vrsti potplata, tj., po tome za koju su podlogu namijenjene. Kopačke za umjetnu travu za djecu prilagođene su umjetnoj travi na način da na potplatu imaju manje i gušće postavljene čepove za razliku od kopački za travnate terene, a koji omogućavaju bolje prianjanje površini, što ujedno osigurava i veću razinu stabilnosti tijekom igranja nogometa. Prepoznat ćete ih po tome da su uglavnom označene slovima AG (Artificial Ground) ili AT (Artificial Turf).

Uložite u brendirane dječje kopačke za umjetnu travu i razveselite svoje dijete

Kopačke za umjetnu travu za djecu dostupne su u širokom spektru različitih modela najpoznatijih svjetskih proizvođača sportske opreme, među kojima ćete i vi i vaše dijete vrlo jednostavno pronaći onaj idealan par za sebe. Mali zaljubljenici u modu posebno će cijeniti kada vide logotip svog omiljenog sportskog brenda na svojim novim kopačkama. Kada kupujete obuću za svoje dijete, pogotovo onu u kojoj će se baviti nogometom, važno je odabrati kvalitetan model koji će spriječiti pojavu mogućih ozljeda. Naime, čvrsti materijali i kvalitetna izrada osiguravaju čvrstoću obuće čak i nakon dugotrajnog nošenja, što će omogućiti vašem djetetu da se usredotoči na igru. Kopačke za umjetnu travu s gornje su strane izrađene od prilagodljivih materijala koji štite stopalo, a maleni čepovi koji su posebno raspoređeni s donje strane omogućavaju brze startove, iznenadne i nagle promjene smjera, i naravno, točnije pogotke, što posebno veseli malene igrače.

Kopačke za umjetnu travu za djevojčice i dječake iz ponude ecipele.hr

Obuća za nogomet za umjetnu travu razlikuje se među sobom kao prvo po načinu vezanja: na vezice, vezice i čičak te na nazuvanje. Iako djeca vole biti „velika“ i imati obuću koja se veže, nekima to ipak predstavlja problem, tako da će se njima više svidjeti modeli koji imaju čičak ili se nazuvaju bez vezanja. Na ecipele.hr dostupna je bogata ponuda među kojom ćete pronaći raznovrsne modele, i s različitim načinima vezanja, ali i one u raznim bojama. Naime, dobro je poznato da djeca vole kada je boja njihovih kopački za umjetnu travu usklađena s bojom momčadskog dresa. Dječje kopačke za umjetnu travu mogu nositi i dječaci i djevojčice, a uz njih možete biti sigurni da će vaše dijete imati najbolju razinu potpore za stopala, zahvaljujući čemu će moći ostvariti najbolje sportske rezultate za vrijeme treninga i utakmica.

Kopačke za umjetnu travu – često postavljana pitanja

Mogu li igrati u kopačkama za umjetnu travu u dvorani?

Kopačke za umjetnu travu za djecu imaju posebno izrađen potplat koji je prilagođen umjetnim terenima i nikako se ne preporuča da se i njima igra u dvorani jer je tamo potpuno drugačija podloga. Ako vaše dijete trenira nogomet na različitim terenima, dobro poseban par kopački za svaku vrstu terena.

Koje kopačke za umjetnu travu kupiti djeci?

Tenisice za umjetnu travu za djecu biraju se prema vrsti vezanja, ali i prema boji. Zahvaljujući velikom izboru različitih boja, vaše će dijete moći uskladiti boju kopački s bojom momčadskog dresa.