100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

963 proizvoda

Muške visoke i niske čizme - svakodnevna udobnost tijekom poledice

Bez obzira na model, muške zimske čizme, a osobito gležnjače, često su podstavljene i imaju određenu toplinsku zaštitu i zaštitu od vlage. Muške čizme za zimu s takvim karakteristikama dobro će sačuvati stopala u zimskim uvjetima, a dobro je i da muške čizme za zimu imaju gumu ili neki drugi dodatak na potplatima da bi dobro prianjale na snježnoj podlozi i spriječile klizanje. Osim što pružaju zaštitu od vlage pa stopala ostaju suha, muške zimske čizme moraju biti prozračne i dovoljno lagane da vas ne ometaju tijekom hodanja.

Muška zimska obuća – čizme dobro poznatih brendova za svakodnevno nošenje

Zimi je važno nositi odgovarajuću obuću, no odabir između različitih vrsta cipela i brendova ponekad predstavlja veliki problem. Osim toga, muškarci u načelu ne uživaju u kupnji odjeće i obuće u istoj mjeri kao žene, pa žele ubrzati cijeli taj proces. Na ecipele.hr moguće je pregledati ponudu zimskih čizama za muškarce – i visokih i niskih modela i različitih modnih stilova – prije kupnje i usporediti ih prije konačne odluke. U kategoriji muških zimskih čizama možete pronaći različitu obuću vrhunskih brendova, ponuđeni su modeli koji su prilagođeni hladnom i vlažnom vremenu, a odlično funkcioniraju i na snijegu. Muška zimska obuća dostupna je u raznim stilovima i oblicima, a uglavnom se dijeli na čvrste muške visoke zimske čizme koje štite gležnjeve te niže udobne gležnjače od kojih su neke prikladne samo za hladno, a druge za hladno i mokro zimsko vrijeme. Odabrana zimska obuća mora osigurati toplinu u svim vremenskim uvjetima, a najbolju zaštitu pružaju čizme s toplom podstavom, koje su prikladne i za temperature ispod nule, što je posebno važno ako zimi puno vremena provodite na otvorenom. Nosite li često odijelo, najsigurniji su izbor smeđe ili crne muške čizme, po mogućnosti jednostavne i kožne. Vrlo su slične cipelama koje pristaju uz odijela u klasičnom stilu. Čizme od brušene kože dobar su izbor za sva dnevna ili poslovna izdanja, a odlično pristaju uz odjela, ali i traperice. Casual zimske čizme možete kombinirati uz sako, ali najbolje odgovaraju casual hlačama te tamnom traperu. Izrazito sportski modeli, odnosno grublje robusne čizme odgovaraju svim sportskim kombinacijama i ležernom načinu odijevanja. Mnogi muškarci isprva biraju isključivo niske zimske čizme u ranoj fazi procesa kupnje jer im ovaj stil više pristaje. No, visoka zimska obuća ima svoje prednosti jer nudi zaštitu za gležnjeve, a ujedno onemogućava da snijeg upadne u cipelu, pa i to valja imati na umu.

Muške zimske čizme sa zatvaračem, za navlačenje ili na vezanje – pronađite udoban i izdržljiv par na ecipele.hr

Gležnjače su idealan izbor za većinu muškaraca jer mogu biti čak i udobnije od muških visokih zimskih čizama, a ipak sežu otprilike do sredine gležnja ili malo više te tako štite stopalo od vanjskih utjecaja. Muškarci se zimi često odlučuju nositi muške čizme na navlačenje ili gležnjače jer, osim što su tople i štite od vlage, one i izgledaju lijepo. Muškarci su često u posebno velikoj dilemi kada je riječ o kupnji zimskih čizama jer odabir zahtijeva dosta vremena i planiranja, a to bi rado izbjegli. Dakle, koji je najlakši način da pronađete prave zimske čizme za muškarce? U kategoriji muških zimskih čizama na ecipele.hr možete pregledati različitu mušku zimsku obuću vrhunskih brendova koja je dostupna u raznim stilovima i oblicima, te zadovoljava različite ukuse i stilove. Trenutno su najpopularnije muške čizme sa zatvaračem kada je riječ o obući koja će pristajati uz poslovan stil i muške čizme na navlačenje koje pristaju i poslovnom i casual looku.

Muška svakodnevna zimska obuća – često postavljena pitanja

Kako nositi muške čizme?

Nosite li često odijelo, najsigurniji su izbor smeđe ili crne muške čizme, po mogućnosti jednostavne i kožne. Čizme od brušene kože dobar su izbor za sva dnevna ili poslovna izdanja, a odlično pristaju uz odjela, ali i traperice.Casual zimske čizme možete kombinirati uz sako, ali najbolje odgovaraju casual hlačama te tamnom traperu. Robusne čizme odgovaraju svim sportskim kombinacijama i ležernom načinu odijevanja.

Gdje kupiti muške svakodnevne čizme?

U kategoriji muških zimskih čizama na ecipele.hr možete pregledati različitu mušku zimsku obuću vrhunskih brendova, dostupnu u raznim stilovima i oblicima, koja će zadovoljiti različite ukuse i stilove, a sve to uz sigurnu kupnju i jednostavan i besplatan povrat.