100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Rolanje – za ljubitelje aktivnosti na otvorenom

Volite li se kretati i stalno ste u pokretu? Svakako isprobajte rolanje, omiljenu aktivnost za mlade, ali i one nešto starije. Bitno je napomenuti da je bilo koja sportska aktivnost ugodnija i sigurnija kada imate pravu opremu. Posjetite Ecipele i pronađite za sebe savršene role koje će vam u potpunosti odgovarati. Modeli iz naše ponude namijenjeni su i za početnike i za profesionalce. Dakle, ako tražite muške role, na pravom ste mjestu. Role se razlikuju ovisno o namjeni i dodatnim karakteristikama. Cijene, iako variraju, dosta su pristupačne, stoga će svatko pronaći nešto za sebe. Izrađuju se od visokokvalitetnog materijala. Gornjište je obično od materijala imitacije kože te kombinacije izdržljive tkanine. Uglavnom ne sadrže netekstilne dijelove životinjskog porijekla, što je jedan veliki plus. Vezice su jednobojne ili šarene, tako da možete birati i između njih. Muške role općenito se razlikuju i po načinu kopčanja: neke se kopčaju pomoću čičak trake, neke su na driker, a druge imaju kopču i vezice. Ako se naposljetku odlučite okušati u ovom sportu, ne zaboravite na štitnike za laktove i koljena, jer jedino tako možete ublažiti ozljede koje su česte kod početnika.

Rolanje – zabava ne samo za djecu

Ako razmišljate o novoj zabavi na otvorenom, što kažete na rolanje? Ono odavno nije „rezervirano“ za djecu i tinejdžere nego je namijenjeno svim dobnim skupinama. Stoga, dragi muškarci, ako ne znate kako biste iskoristili slobodno vrijeme, no želite što više vremena provoditi na otvorenom, onda je rolanje idealno za vas. Riječ je o sportu koji je kombinacija dinamike i ne toliko naporne fizičke aktivnosti ako ste, dakako, početnik. Rolanje je vrlo slično klizanju te ako znate klizati, onda ćete gotovo odmah naučiti rolati. Role su su izrađene od kvalitetnog tekstilnog materijala, kombinacije materijala imitacije kože i sintetike te ono najvažnije, jamče udobno prianjanje na stopalo i uz nogu. Kotači su postavljeni u metalne ležajeve i osiguravaju udobnu i sigurnu, a kada to želite i brzu vožnju.

Brendirane muške role Tempish – odaberite savršeni model za sebe

Osim rola za početnike Ecipele vam nude i profesionalne role za muškarce, koje su prikladne za iskusne rolere. Kao što smo ranije naveli, kvaliteta ležajeva određuje količinu trenja, a logično razmišljajući, visokokvalitetni ležajevi osiguravaju glatku i udobnu vožnju. Gotovo svi modeli modernih rola opremljeni su provjerenim sustavom pričvršćivanja zaslužnim za optimalno fiksiranje stopala te stabilnost. Savršeno pristajanje osigurava se čičak trakom, ali i remenom s kopčama. Tempish role ubrajaju se u najpopularnije koje možete nabaviti na tržištu. U našoj ponudi dostupne su u raznim varijantama boja; birajte između crno-bijele kombinacije, žuto-crne ili crno-sive. Obratite pažnju na to ima li odabrani model kočnicu, budući da ona nije obavezna. Uz kvalitetne Tempish role svaki će se muškarac osjećati slobodno i samouvjereno. Imajte na umu to da rolanje ne opterećuje zglobove, stoga je idealan oblik svakodnevne tjelovježbe.

Role i koturaljke – najčešće postavljena pitanja

Koje muške role odabrati?

Ako ste početnik, birajte između modela namijenjenih za rekreativce. Ako se profesionalno bavite rolanje, potražite profesionalne role koje će zadovoljiti vaše potrebe. Osim klasičnih rola s 4 kotača, postoje i one s 3 koje su nešto brže u odnosu na ove druge.

Koje muške role odabrati za početak?

Provjerite modele dostupne na Ecipele.hr. Sigurno nećete pogriješiti. Razmislite o rolama za početnike s 4 kotača i kvalitetnim metalnim ležajevima koji osiguravaju udobnu vožnju. Kasnije, kad već postanete maher, kupiti nove profesionalne role za muškarce.