100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Cipele za golf – igrajte poput profesionalca!

Bez obzira igrate li golf samo povremeno ili redovito, sigurno želite igrati poput profesionalca i ono što će vam u tome nesumnjivo pomoći su odgovarajuće muške cipele za golf. Odgovarajuća obuća nužna je za postizanje odličnih rezultata u gotovo svakom sportu i golf nije baš nikakva iznimka. Cipele za golf mogu činiti značajne razlike kod vaših udaraca. Naime, zahvaljujući kvalitetnim potplatima koji osiguravaju idealno prianjanje podlozi, kao i vrhunsku razinu udobnosti tijekom nošenja, moći ćete se kvalitetno uprijeti i to bolje iskoristiti. Nadalje, kvalitetna obuća osigurava i toliko potrebnu stabilnost, što nedvojbeno može poboljšati kvalitetu udaraca i igre općenito. Golf se uvijek treba igrati u odgovarajućoj i primjerenoj obući, nikako ne u običnim cipelama ili sandalama, kako ne bi došlo do nepotrebnog oštećenja terena kao i drugih neočekivanih situacija.

Muške cipele za golf – osnovni element opreme svakog golfera

Uz odgovarajuće palice, cipele za igranje golfa nužan su dio opreme svakog golfera jer osiguravaju idealno prianjanje površini, zahvaljujući čemu ćete se moći usredotočiti na udarac. Cipele za golf imaju posebno dizajniran potplat za igrališta za golf: mali i pravilno raspoređeni nabori osiguravaju da čvrsto stojite na tlu. Osim za igranje golfa, cipele za golf odlično će vam poslužiti i za duge šetnje po prirodi. Naime, zbog prirode terena za golf i činjenice da igrači nerijetko trebaju puno hodati po njemu kako bi došli do sljedeće rupe, cipele za golf su posebno prilagođene dugotrajnom nošenju i zbog toga osiguravaju udobnost cijelo to vrijeme. Dakle, ako ste odlučili nositi svoje cipele za golf tijekom dugih šetnji po prirodi, donijeli ste odličnu odluku! Isto tako, izbjegavajte nositi dugo vremena svoje cipele za golf po tvrdim podlogama kao što su beton i asfalt jer će vam biti vrlo neudobne, a istovremeno biste mogli i oštetiti ili prekomjerno istrošiti njihove mekane potplate.

Nike cipele za golf – dokazane cipele za igru na terenu za golf

Cipele za golf Nike vrlo su kvalitetna obuća i nerijetko prvi izbor mnogih igrača, posebice zahvaljujući vrhunskim materijalima i kvalitetnim postupcima izrade. Navedeno sve garantira izvrsnu udobnost cijelo vrijeme nošenja, i nije neobično ako ćete ih nositi i tijekom drugih situacija kada ćete boraviti u prirodi. Nadalje, cipele za golf Nike dostupne su u širokom spektru različitih boja, zahvaljujući čemu ćete jednostavno moći odabrati one koje idealno odgovaraju vašoj sportskoj modnoj kombinaciji. Ljubiteljima mode posebno će se svidjeti modeli koji imaju jasno istaknut logotip kompanije Nike – popularni swoosh.

Muške cipele za golf – često postavljana pitanja

Koje su najbolje cipele za golf?

Najbolje cipele za golf su upravo one koje vam pružaju savršenu potporu tijekom igre kako biste se mogli usredotočiti na udarce. Kod odabira obuće za golf obratite pažnju na potplat koji treba biti prilagođen igralištima za golf.

Gdje kupiti cipele za (igranje) golfa?

Cipele za igranje golfa možete kupiti u svim prodavaonicama sportske obuće i opreme, kao i u specijaliziranim trgovinama obućom. Cipele su dostupne u fizičkim trgovinama i online, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onaj model koji će idealno odgovarati vašim sportskim potrebama i koje će vam pružiti željenu razinu udobnosti.