100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Tip kopčanja
Kalup
Proizvodi: 122

Muška obuća za dvoranu – posebne tenisice za nogomet

Bez obzira na to jeste li rekreativni igrač nogometa ili pak profesionalac, sigurno dobro znate da kvalitetna kopačka čini razliku, posebice kada igrate nogomet u zatvorenom. Vrste kopački razlikuju se među sobom prvenstveno prema vrsti potplata, a ovisno o tome za koji su teren namijenjene, a posebnu vrstu predstavlja obuća za dvoranu. Naime, tenisice za dvoranu imaju glatki potplat ili onaj sa sasvim sitnim čepovima koji su dosta kratki. Zahvaljujući tome, odlično prianjaju podlozi i vi se možete usredotočiti na igru, a ne na obuću.

Obuća za dvoranu Nike, Adidas, Puma – sportska obuća poznatih proizvođača na ecipele.hr

Najpoznatiji svjetski proizvođači sportske opreme imaju na raspolaganju bogat izbor različitih modela kopački za dvoranu, zahvaljujući čemu možete odabrati one idealne za sebe. Obuća za dvoranu Nike dostupna je u raznim bojama s poznatim logotipom kompanije, a osigurava odlično nošenje u svim okolnostima. Obuća za dvoranu Adidas dobro je poznata po određenim svojim modelima koji imaju potplat krem boje, a za koji je dobro poznat da ima odlična svojstva prianjanja na površinu. Uz to, obuća za dvoranu Adidas daleko je prepoznatljiva po svoje tri paralelne pruge koje joj osiguravaju prepoznatljiv izgled. Obuća za dvoranu Puma, kvalitetna sportska obuća, ima odlične karakteristike, zahvaljujući čemu ćete moći postizati odlične rezultate, ali i uživati u svakom trenutku igre.

Tenisice za dvoranu – na što obratiti pažnju kada kupujete tenisice za dvoranski nogomet

Kada kupujete muške tenisice za dvoranu posebnu pažnju trebate obratiti na oznaku „non-marking sole“ ili sličnu. Naime, ta oznaka označava da potplat osigurava maksimalno trenje i neometano prianjanja, zahvaljujući čemu se možete usredotočiti na nogomet. Ako niste sigurni imaju li vaše tenisice takav potplat, lagano ga pritisnite prstom. Ako se potplat savine, tada je riječ o „non-marking sole“ potplatu. Uz to, kopačka za dvoranu treba biti idealne veličine, najbolje bi bilo da ih uopće ne osjećate kada ih nosite. Bez obzira na to koliko često igrate nogomet, bitno je odabrati kvalitetne kopačke jer na taj način možete spriječiti mnoge potencijale ozljede do kojih može doći kada imate neodgovarajuću obuću. Uz to, obuću za nogomet potrebno je redovito mijenjati novom jer je dobro poznati da se tenisice s vremenom troše i više ne osiguravaju potrebnu razinu podrške.

Muška obuća za dvoranski nogomet – često postavljana pitanja

Što je obuća za dvoranu?

Obuća za dvoranu, ili dvoranske kopačke, prodaju se pod nazivom „indoor“, a predstavljaju posebnu vrstu kopački, namijenjenih za igranje nogometa u zatvorenim prostorima. Razlikuju se od kopački za prirodnu i umjetnu travu zato što ili imaju potpuno glatki potplat ili su čepovi relativno mali. Zahvaljujući tome omogućava idealno prianjanje površini.

Koju vrstu obuće odabrati za dvoranski nogomet?

Kada tražite obuću za dvoranski nogomet, prvo obratite pažnju na vrstu potplata, jer se u dvorani ne može igrati u kopačkama s velikim čepovima. Nakon što pronađete modele „indoor“, tada možete birati proizvođača, na primjer, obuću za dvoranu Nike, i, ako želite, posebnu boju, kako biste ih uskladili s ostatkom svog dresa. Odgovarajuća obuća osigurava vam kvalitetu igre, ali i sprječava pojavu žuljeva i drugih potencijalnih ozljeda.