Proizvodi: 276
Prikaži identifikator verzije

Mizuno – koja je ovo marka?

Brend Mizuno osnovan je 1906. godine u Japanu, a za njega su zaslužna dvojica braće. Na samim početcima bila je to manja trgovina sa sportskom opremom najčešće uvezenom iz inozemstva. Nakon nekoliko godina trgovina se preselila u Osaku, a proširio se i asortiman na opremu za golf, skijanje i jogging. 1928. godine u svojoj je ponudi imala i tenisice za trčanje. Važan datum u povijesti ovog brenda dogodio se 1991. kada je Carl Lewis u tenisicama Mizuno za trčanje postavio novi rekord u utrci na 100 metara. Nakon samo jedne godine sportaši su u Mizuno obući osvojili ukupno 28 medalja na Olimpijskim Igrama. Od tada pa sve do danas Mizuno tenisice su iznimno tražene svugdje u svijetu. Brend trenutno uživa odličnu reputaciju, a osim obuće, u svom asortimanu ima i sportsku odjeću za žene, djecu i muškarce i djecu te razne vrste modnih dodataka.

Mizuno danas ima operativne centre širom svijeta od kojih je jedan Mizuno Poljska. Naglasak stavlja na kvalitetu i vrhunske materijale zbog čega je odjeća i obuća ovog modnog brenda prepoznata svuda. Izrađene su za različite sportove kao što su, recimo, tenisice za rukomet Mizuo. Odlikuju se svestranošću i visokom kvalitetom kako bi osigurale svu potrebnu zaštitu i maksimalnu udobnost tijekom uživanja u omiljenim sportskim aktivnostima.

Isplati li se uložiti u Mizuno obuću?

Kada je u pitanju tjelesna aktivnost, a posebno profesionalno bavljenje sportom, potrebna vam je savršena oprema koja će vam po najvišim standardima pružiti zaštitu i udobnost. Budući da modeli sportske obuće Mizuno dostupne na Ecipele.hr zadovoljavaju navedene standarde, svakako se isplati uložiti u par tenisica od kojih ćete zauzvrat dobiti sve ono što vam je potrebno za postizanje najboljih rezultata. Udobnost, zaštita, kvaliteta u kombinaciji sa savršenim modernim stilom – sve to zajedno čini Mizuno brend.

Kako odabrati odgovarajuću veličinu Mizuno obuće?

Posjetite online trgovinu Ecipele.hr gdje vas očekuju brojni modeli muških Mizuno cipela različitih dizajna i boja. Prilikom odabira idealnog para vodite računa o odgovarajućoj veličini. Kako biste bili sigurni da se uzeli dobar broj, potražite vodiče za veličinu dostupne na mrežnoj stranici. Ondje su navedene i europske veličine te duljina potplata unutar obuće izražena u centimetrima. Prije online kupovine izmjerite stopalo, potražite idealnu veličinu i odaberite model koji vam savršeno pristaje. Bitno je napomenuti da postoje i veličine na pola broja čime se osigurava maksimalna udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja.

Mizuno cipele i dodaci – najčešće postavljena pitanja

Koju Mizuno obuću kupiti?

Zaista su mnogobrojne kolekcije Mizuno obuće, a svaka ima svoje specifične karakteristike kako bi udovoljila svakom sportašu. Ako se bavite nogometom, potražite Mizuno kopačke za travu ili za asfalt u pastelnim ili neonskim tonovima, ovisno o vašim potrebama, željama i ukusu. Modeli su izrađeni od prirodne kože, tako da je zajamčena dugotrajnost i izdržljivost.

Mizuno ili Asics tenisice za trčanje?

Prave tenisice za trčanje su one koje vam osiguravaju maksimalnu udobnost, ali i sigurnost na svakom koraku. Ako nosite neodgovarajuće i nekvalitetne tenisice, u bilo kojem trenutku možete se ozlijediti, ali i vaša se stopala brže umaraju. Zato su vam potrebne namjenske Mizuno tenisice za trčanje dizajnirane upravo za te potrebe. Provjereni dizajn i implementacija brojnih proizvodnih tehnologija koje osiguravaju lagan i siguran korak najvažnije su stavke tenisica za trčanje. Mizuno sportski brend izvrsno se nosi s konkurencijom na tržištu u sportskoj industriji, stoga neka on bude vaš prvi odabir.