Nema proizvoda s ovim filterima

Pokušaj ukloniti neke ili sve filtere da vidiš više proizvoda.

Brend Hispanitas - od španjolskih rukotvorina do međunarodnog brenda obuće

Od 1925., kad je pradjed trenutačnih vlasnika brenda Hispanitas pokrenuo svoj posao pod imenom Alfama, do jedne ljetne večeri 1989. kad je obitelj raspravljala o pokretanju brenda koji će jasnije i snažnije predstavljati njihove proizvode pa su balerinkama dali španjolski naziv - Hispanitas, ovaj brend prošao je baš sve kako bi od španjolskog proizvođača rukotvorina postao međunarodni brend obuće.

Hispanitas je poznat po prekrasnim, kvalitetnim i nadasve udobnim ženskim kožnim cipelama i čizmama, a sve Hispanitas cipele dizajnirane su i proizvedene u Španjolskoj - zemlji koja ima dugu tradiciju izrađivanja cipela i koja je domovina nekih od najvrjednijih rukotvorina na svijetu. Stoga i ne čudi što su španjolske cipele na glasu, a Španjolska je vodeća zemlja industrije premium i luksuznih cipela.

Dizajneri brenda Hispanitas pronalaze inspiraciju prilagođavanjem i kreiranjem najnovijih trendova prilagođenih njihovoj osobnosti i vrijednostima brenda, a majstori se tijekom proizvodnje koriste tradicionalnim metodama i zanatima kojima su pridružili najsuvremeniju tehnologiju. Besprijekornim materijalima i obradom postižu najviši stupanj kvalitete obuće koju ćete rado nositi i koja vas nikad neće iznevjeriti.

Brend je poznat po balerinkama, čizmama, tenisicama i sandalama, te stoga i ne čudi što Hispanitas čizmice nose žene diljem svijeta. Razlog njihove popularnosti, kao i kod ostale njihove obuće,  krije se u dizajnu, zanatskim vještinama i modernoj tehnologiji. Bez obzira nosile li radije čizmice koje su ravne ili na petu, udobnost i kvaliteta će uvijek biti njihova glavna prednost, dok će dizajn ovisiti o vašem stilu. Hispanitas čizmice dizajnirane su tako da ih rado nose žene koje vole klasiku, ali i one koje cijene modnu igru. Njihove čizmice, izrađene od kvalitetne kože, uvijek krasi neki zanimljivi detalj, bila to lakirana koža, patentni zatvarač, vezice  ili neobična kopča. Izrađuju se i niske i visoke, a čizme na vezanje koje sežu do pola lista uvijek rado nose trendsetterice. 

Sandale Hispanitas - prijedlog za hrabre

Sandale Hispanitas toliko su udobne da jednom kad ih obujete više ih nikad nećete htjeti izuti, a kamoli pogledati neki drugi brend. Neovisno o visini pete koju ste izabrali, što je kod većine brendova rijetkost, Hispanitas cipele neće vas iznevjeriti. 

Različitost dizajna španjolskih cipela Hispanitas i njihova  kombinacija najrazličitijih boja, čini sandale Hispanitas idealnim ljetnim izborom jer će savršeno nadopuniti vašu garderobu, bez obzira na to nosite li ih u šetnju gradom, na neobavezno druženje ili na posao. One će vas pratiti u svim vašim aktivnostima, cijeli dan, svaki dan.

Obratite pozornost na sandale koje krase perforirana koža, brušena koža ili one boho stila čija tekstura podsjeća na ratan jer će upravo ovi modeli biti trendi, kako ove godine tako i onih koje slijede.

Hispanitas balerinke - originalni stil za aktivne ljude

Hispanitas balerinke najudobnija je obuća koja će vam biti prvi izbor kad znate da ćete se puno kretati taj dan, a želite izgledati moderno i originalno. One su fleksibilne, anatomske i mekane te pružaju nevjerojatnu udobnost pri svakom koraku. Idealno pristaju i uz hlače i uz haljine, a zanimljivi materijali i boje koje dizajneri brenda uključuju u svoje kreacije pomoći će vam da uvijek zadržite modnu razigranost i zanimljivost. 

Hispanitas španjolska obuća - često postavljana pitanja

Što znači: španjolske cipele?

Španjolske cipele, kako im samo ime kaže, izrađene su u Španjolskoj. Zemlji koja ima bogatu tradiciju izrađivanja obuće i poznata je po kvalitetnoj koži. Diljem svijeta cijene se cipele izrađene u Španjolskoj, mjestu stvaranja najkvalitetnije obuće koju krasi majstorska izrada.

Kako kombinirati Hispanitas balerinke?

Hispanitas balerinke toliko su pametno dizajnirane da laskaju svakoj figuri i svakoj silueti. Odlično će izgledati ako ih nosite na traperice ili hlače nešto kraćih nogavica, pristaju suknjama i haljinama, a prigode u kojima ih možete nositi zaista su brojne jer će vas oduševljavati svojom fleksibilnošću i udobnošću kamo god išle.