Proizvodi: 285
Prikaži identifikator verzije

Froddo cipele – dječje cipele za sve prilike

Hrvatski brend Froddo cipele postoji od 1999. godine, a od tad se vrlo brzo proširio diljem svijeta i prisutan je na ključnim tržištima poput Njemačke, Kanade, Velike Britanije, Italije, Irske i Australije. Ova vrhunska proizvodnja dječjih cipela svoj dizajn radi u Italiji, a cijela proizvodnja se odvija u Hrvatskoj. Ako izaberete ove cipele za svoje dijete imajte na umu da su rađene uz snažan etički stav o proizvodnji, koji je usmjeren na očuvanje okoliša. Kad god se to može Froddo brend koristi reciklirani materijal, a ljepilo koje se koristi je na bazi vode, a sve je to dio dobro vođenog proizvodnog procesa bez kemikalija. Kako je tvornica prije proizvodila obuću toliko kvalitetnu da je bila pogodna i za rudarske poslove, tako se i kvaliteta proizvodnje u potpunosti zadržala. Otporni materijali i značajke poput ojačanih kapica, kožna podstava s unutrašnje strane cipele, potpora za luk i gležanj, te kožna potpora za petu jedne su od glavnih značajki cipela. Froddo cipele dolaze u različitim modelima poput; čizmica za djecu, zimskih cipela, planinarskih cipela, tenisica, papuča, te ljetnih sandala i balerinki. U moru izbora koje ovaj brend nudi zasigurno ćete pronaći modele koje će vaši mališani nositi. Opcije koje nude su doslovce od kućnih papuča do sportskih tenisica, a boje, uzorci i dizajn prate sve modne trendove, tako da će vaši mališani biti skockani i u trendu.

Froddo cipele za djecu – najveća udobnost nošenja za vašu bebu

Ako je vaše dijete već nosilo Froddo cipele, onda znate koliko je udobnost cipele bitna i koliko brend posvećuje pozornosti anatomiji dječjeg stopala, zato je zadovoljne publike, koja se vraća proizvodima sve veća. Froddo dječje cipele dolaze u svim veličinama od najmanjih SFroddo modela broja 16 do modela za odrasle osobe. Jedne od značajki dizajna koje ove cipele nude su reflektirajući materijali koji se koriste prilikom vožnje bicikla i dodatna opcija personalizacije stražnje strane cipele za prostor gdje se može napisati vlastita poruka ili dječje ime. Stilovi i dob se razliku od cipele do cipele, ali se osnova zadržava, kao što je značajka poput potpornih elemenata. Dobivanjem najnovijih podataka o informacijama o dječjim stopalima u suradnji s vrhunskim svjetskim pedijatrima, razvija se Froddo obuća koje su u skladu stopala vaše bebe i djeteta.

Froddo sandale – udobnost za praznike i briga za zdravlje dječjih stopala

Najprodavaniji stilovi brenda uvijek su uključivali gumenu zaštitu prednjih prstiju i efekt buntovnog izlizanog izgleda s izgrebanim završetkom da se dobije takozvani vintage stil. Osim toga veoma su popularne proljetne i ljetne Froddo sandale, u kojima je noga vaših mališana sigurna. Tako možete pronaći asortiman Soft Sole koji nudi dvostruki uložak, a antibakterijski ulošci, mogu se ukloniti, prozračni su, anatomski oblikovani i oblikuju stopalo vaše djeteta. Froddo dječje cipele sandale najbolja su opcija za vrijeme ljetnih praznika, u kojima će vaše dijete bezbrižno trčati, skakati i veseliti se, a vas neće moriti brige. Zbog svoje kožne postave i mekoće kože, sandale nije potrebno nositi na čarape, no ako su večeri hladnije čarapice bi bile naša preporuka.

Froddo cipele – Često postavljana pitanja:

Kako se brinuti od dječjim Froddo cipelama?

Kožne cipele prvo očistite od nečistoća i prljavštine s četkom od prirodne dlake ili mekom krpom, a potom ih očistite kremom za cipele, koju kad se osuši ponovo iščetkajte četkom.

Froddo – koju veličinu kupiti za moje dijete?

Na list papira stavite stopalo svog djeteta, te izmjerite putem ravnala dužinu od pete do vrha nožnog palca. Na postojeći broj ne trebate dodavati dodatne centimetre za dodatan prostor za nesmetan rast i razvoj stopala jer je on već dodan. Pa ako ste izmjerili 17 cm, onda kupite i veličinu 17.