100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

43 proizvoda

Babolat – brendirane premium tenisice

Ukoliko volite sport, udobnost i kvalitetu, sigurno već volite ili ćete zavoljeti i Babolat tenisice. Modna marka Babolat je nastala u Lyonu u Francuskoj, a primarna djelatnost je na početku bila izrada reketa za tenis i badminton te ostalih sportskih dodataka i sportske obuće. Danas nas najviše oduševljavaju Babolat tenisice koje osvajaju na prvi pogled svojim vrhunskim i razigranim sportskim dizajnom te predivnim i blistavim bojama kojima se je zaista teško oduprijeti. Ukoliko ste u potrazi za premium tenisicama koje će vam pružiti odgovarajuću potporu tijekom treninga ili rekreacije, svakako isprobajte Babolat tenisice jer su stvorene upravo za aktivan životni stil, treninge i rekreativne aktivnosti. No čak i ako niste vrhunski sportaš, a možda čak ni rekreativni, to nije znak da ne možete uživati u šarenom i udobnom svijetu Babolat tenisica. Udobnost Babolat tenisica će vam svakako dobro doći i tijekom svakodnevice na gradskim ulicama. Naime, udoban i lak korak je uvijek dobrodošao, zar ne? Osim toga, sve ljubiteljice mode naprosto obožavaju svjež i razigran dizajn te posebne blistave boje koje se mogu naći na različitim modelima tenisica Babolat.

Babolat tenisice - visoka kvaliteta izrade i udobnost tijekom treninga

S obzirom na to da se u osnovi radi o modnoj marki koja je primarno usredotočena na izradu obuće za sportaše, ne čudi da je u prvom planu upravo visoka kvaliteta izrade za što veću udobnost tijekom treninga. Zato su Babolat tenisice vrhunski odabir ako tražite svoj sljedeći par obuće za treninge, ali i trčanje ili neki drugi oblik rekreacije. Tenisice Babolat će vas oduševiti svojom već poznatom udobnošću koja vas jednostavno potiče da napravite još jedan korak više, potrčite još malo brže ili još malo snažnije udarite lopticu reketom. Baš ta vrhunska udobnost koju omogućava besprijekorna izrada u svakome od nas budi skrivenog sportaša koji svaki dan želi barem malo pomaknuti granice svojih mogućnosti. S obzirom na to da se radi o prvenstveno sportskoj modnoj marki, u Babolat ponudi nećete naći Babolat čizme, Babolat cipele ili Babolat ženske cipele, ali vas to ne bi trebalo spriječiti da uživate u vrhunskoj udobnosti Babolat tenisica.

Babolat Junior tenisice - pobrinite se za stopala svojih najmlađih tijekom treninga

I naši najmlađi trebaju odgovarajuću obuću za treninge, zato im omogućite da i oni otkriju vrhunsku udobnost koju im omogućavaju Babolat Junior tenisice. Babolat Junior tenisice su stvorene upravo za naše najmlađe kako bi već na početku svojeg sportskog razvoja mogli uživati u vrhunskoj udobnosti te se potpuno posvetiti radosti igre, učenja i razvoja sportskih vještina. Posebnost Babolat Junior tenisica se također skriva i u njihovom preslatkom dizajnu kojeg najmlađi jednostavno obožavaju, te ćete se zbog toga vrlo lako naći u situaciji da se vaš mališan čak ni nakon treninga neće željeti odvojiti od svojih Babolat Junior tenisica.

Babolat tenisice - često postavljana pitanja

Babolat - koji je to brend?

Babolat je modna marka koja se bavi izradom reketa i sportskih dodataka za tenis i badminton, ali i vrhunskih sportskih tenisica za tenis i druge sportove. Babolat tenisice su vrhunska sportska obuća koja vam omogućava udobnost i potporu tijekom treninga.

Babolat - odakle dolazi ovo poduzeće?

Babolat je poduzeće koje je osnovano u Lyonu u Francuskoj gdje još i danas djeluje. Zato je sportska obuća Babolat još i danas sinonim za francusku, ali i europsku kvalitetu izrade sportske obuće.