Proizvodi: 746
Prikaži identifikator verzije

Ženske visoke čarape za jesen i zimu – termozaštita u hladnim danima

Iako malo tko svakodnevno pomno obraća pažnju na ženske čarape, one su sastavni dio svakog ženskog stajlinga. Čak i onog casual ii elegantnog, a ne samo sportskog. Ženske pamučne čarape za svaki dan dizajnirane su tako da štite stopalo od udaraca, prekomjernog znojenja pa čak i kožnih iritacija. Budući da je pamuk prozračan, čarape izrađene upravo od ovog materijala najbolji su odabir za bavljenje sportskim aktivnostima. Ako težite tome da vam čarape bolje pristaju uz stopalo, odaberite rastezljive modele s nešto većim udjelom elastina. Ženske visoke čarape možete nositi na tenisice, čizme pa čak i gležnjače. Dame koje se vole igrati s modom i traže jedinstveni način na koji će istaknuti svoj posebni stil odijevanja, visoke ženske čarape možete nositi i na štikle ili čak natikače.

Niske i visoke ženske čarape te ženske stopalice– odaberite pravi model za sebe

Na tržištu postoji jako puno modela ženskih čarapa – od visokih vunenih i pamučnih čarapa za preko zime, preko klasičnih sportskih i poluvisokih čarapa pa sve do niskih čarapa i stopalica. Sportske visoke i poluvisoke čarape te stopalice dobar su odabir za satove fitnesa, za vježbanje ili za rad u teretani. Udobnost i funkcionalnost su dvije osnovne stavke o kojima treba voditi računa prilikom odabira čarapa, stoga to uvijek imajte na umu prilikom kupnje. Ne sviđa vam se kad vam se čarape naziru van tenisica ili cipela? U tom će vam slučaju najbolje odgovarati ženske stopalice. Kao što sami naziv govori riječ je o modelima do ispod gležnja. Idealan su odabir preko ljeta. Ako obožavate nositi balerinke ili štikle, no ne obuvate ih na bosu nogu, onda potražite još više „izrezane“ stopalice koje se navlače tik preko prstiju i pete. Veliki izbor ženskih čarapa potražite na Ecipele.hr. U ponudi su brojni modeli raznih dizajna, boja i uzoraka. Posebno ističemo šarene ženske čarape koje će odlično naglasiti vaš casual stil odijevanja.

Adidas, Tommy Hilfiger i Puma čarape – brendirani i izdržljivi modeli dostupni na Ecipele.hr

Sportske čarape uvelike se razlikuju od onih klasičnih koje nosimo svaki dan. Najvažnija razlika je u materijalu. Primjerice, sportske ženske Adidas čarape izrađene su od kombinacije pamuka, elastina i poliamida, tako da su rastezljive, a u isto vrijeme i prozračne omogućujući koži da slobodno diše. Imaju dodatna ojačanja na dijelovima pete i prstiju, kojima se ublažavaju udarci prilikom trčanja i skakanja. Sve je više modela čarapa koji na sredini stopala imaju elastični remen čija je svrha držati čarapu na mjestu kako ne bi skliznula sa stopala. Upravo zahvaljujući tome nećete morati brinuti o eventualnom manjku udobnosti te ćete se više usredotočiti na postizanje boljih sportskih rezultata. Eco friendly ženske Tommy Hilfiger čarape dostupne su u bijeloj, crnoj i plavoj boji. Ako tražite savršeni poklon za vašu prijateljicu, odlučite se za smiješne ženske čarape raznih motiva i printeva.

Ženske čarape – najčešće postavljena pitanja

Kakve čarape odabrati za ženske oksfordice?

Čarape bi u idealnom slučaju trebale biti niže od visine oksfordica. Ako se i vi slažete s time, onda će vam na oksfordice najbolje pristajati stopalice. No, budući da se trendovi mijenjanju, na oksfordice možete obući i tanke bijele poluvisoke čarape te tako njima naglasiti svoj stil odijevanja.

Kako se nose ženske šarene čarape?

Ženske šarene čarape nisu „rezervirane“ isključivo za casual odjevne kombinacije; naprotiv, možete ih nositi i hlače, a isto tako i na suknje te haljine. Ako se u njima osjećate dovoljno udobno, obucite ih na sandale ili bilo koje druge lagane ljetne cipele.