100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Izrađeno
Proizvodi: 22
Prikaži identifikator verzije

Skijaške naočale – za optimalnu zaštitu tijekom zimskih aktivnosti

Bez obzira na to skijate li, vozite snowboard ili uživate u jurnjavi bobom, profesionalne sportske skijaške naočale poboljšat će vaše vidno polje te u isto vrijeme pružiti optimalnu zaštitu ne samo od vremenskih nepogoda nego i u slučaju eventualnih padova. Skijaške naočale imaju ugrađen UV filter, što je također jako bitno jer veliku većinu vremena provodite na suncu. Doduše, zubatom, ali opet suncu. Smanjite odsjaj s bijelih snježnih površina, zaštitite oči od snijega i vjetra i na vrijeme nabavite odgovarajuće skijaške naočale koje će sigurno poboljšati vaš uspjeh.

Naočale za snowboard - pazite na glavu tijekom izvođenja trikova

Na Ecipele.hr sigurno ćete pronaći savršeni model koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. U kratkom opisu proizvoda provjerite sadrži li vaš odabrani model UV filter, ima li polarizacijska stakla, kojom se tehnologijom proizvodio i tako dalje. Prilikom kupovine istih obratite pažnju na dimenzije naočala, odnosno na širinu i visinu leće, na širinu mosta te, dakako, na sveukupni dizajn. Filtrirajte rezultate kako biste što lakše pronašli model odnosno oblik naočala koji vam u potpunosti odgovara. Odlučite se za naočale za snowboard klasičnih boja leća poput sive, crne ili maskirno zelene, a ako tražite živahne boje, za vas su kao stvorene crvene, narančaste ili plave naočale.

Naočale za skijanje - prijatelj na snježnim padinama

Skijaške naočale za muškarce, djecu i žene pružaju pouzdanu zaštitu od mehaničkog oštećenja oka. Kada govorimo o njihovim karakteristikama, važno je spomenuti da je remen u potpunosti podesiv, što znači da ćete ih moći prilagoditi. Velika većina modela koje možete pronaći na Ecipele.hr ima UV filter te je dodatno obogaćena nekim od brojnih proizvodnih tehnologija kao što su supravision, venting foam te anti-fog koje poboljšavaju cjelokupno iskustvo aktivnosti na snijegu. Ako se želite istaknuti među gomilom skijaša, odaberite skijaške naočale s efektom holograma. Damama će bolje pristajati skijaške naočale s okruglim okvirom ili onim u obliku mačjeg oka, a muškarci neka biraju između naočala kvadratnog ili pravokutnog okvira.

Skijaške naočale – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati skijaške naočale?

Odabir odgovarajućih skijaških naočala ovisi o nekoliko bitnih čimbenika. Prvenstveno, o dobi i o spolu. Veličina naočala igra veliku ulogu; posve je razumljivo da će naočale s velikim dimenzijama okvira odgovarati osobama koje imaju nešto šire lice. Prije kupovine svakako isprobajte naočale da biste se uvjerili da vam u potpunosti odgovaraju. Osim veličine, obratite pažnju i na dodatne filtere te boju stakla.

Koju boju leća odabrati?

Odabir boje leća ovisi o vremenskim uvjetima i, dakako, dobu dana. Budući da bijele leće propuštaju najviše svjetla, idealne su za noćnu vožnju. Naočale s lećama boje zlata propuštaju od 43-80% svjetla, tako da su dobar odabir za skijanje tijekom oblačnog vremena ili u sumrak. Na jakom suncu najbolje je imati naočale sa sivim, smeđim, crnim ili crvenim lećama.

Gdje kupiti skijaške naočale?

Naočale za skijanje i snowboard možete kupiti u svim većim sportskim trgovinama. Ipak, najveći izbor je zasigurno online. Široku paletu proizvoda potražite na web trgovini Ecipele.hr i na vrijeme se opskrbite profesionalnom skijaškom opremom, jer zimskim praznici samo što nisu počeli.