100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Izrađeno
Stil
Proizvodi: 378

Neseseri za muškarce, žene i tinejdžere, dostupni na ecipele.hr

Na ecipele.hr zbilja svatko može pronaći nešto za sebe. Muški neseseri, ženski neseseri, toaletne torbice za mlade, dostupni su u nevjerojatnom broju boja i modela, napravljeni od raznovrsnih materijala i veličina koje će odgovarati baš svakome.

Toaletna torbica – koji model je univerzalno rješenje?

Toaletna torbica, bilo za žene, bilo za muškarce, jedan je od predmeta koji nije često u središtu naše pažnje, ali jednom kada se naviknemo na nju i počnemo ju svakodnevno upotrebljavati, postaje jasno koliko nam je bilo komplicirano živjeti bez nje. Bilo da idete na kratki izlet preko vikenda ili na višetjedni odmor, sve one sitnice koje su nam neophodne za svaki dan, lijepo se mogu smjestiti u toaletnu torbicu i tada znamo da smo uzeli sve što nam treba. Danas je na raspolaganju mnoštvo modela i svatko može jednostavno naći nešto za sebe, bio to manji neseser koji stane u gotovo svaku torbu ili veća toaletna torbica u koju pak stane svaki komadić kozmetike koji nam može zatrebati u datom trenutku. Svatko od nas bira prema onome što mu je bitno, tako će i svatko naći idealnu torbicu za sebe. Čitajte dalje kako biste odabrali baš ono što će vam najbolje odgovarati.

Koja je veličina toaletne torbice najbolja?

Toaletna torbica je u puno slučajeva spas u zadnji čas, u njoj vrlo često pronalazimo sitnice koje nam doslovno mogu spasiti dan. Najbolja veličina toaletne torbice je ona u koju možemo staviti baš sve te sitnice koje uvijek mogu dobro doći, nekome će to biti nekoliko vrsta ruževa i sjajila za usta te komada šminke, dok će drugima to biti flaster, rezervne čarape ili pak konac i iglu.

Toaletne torbice – često postavljana pitanja

Kako odabrati neseser za kozmetiku?

Iako sitnice za kozmetiku same po sebi ne zauzimaju puno mjesta, vrlo često ih imamo više od samo nekoliko komada, tako da je idealan ženski neseser onaj koji ima unutarnje pretince u koje te sve sitnice možemo sigurno i jednostavno smjestiti. Također je bitno da se može otvoriti u potpunosti kako bismo u svakom trenutku jednostavno mogli vidjeti što je sve unutra i pronaći baš ono što nam je potrebno

Kako odabrati putnu toaletnu torbicu?

Neki ljudi odabiru putnu toaletnu torbicu tako da im bude u kompletu s ostatkom prtljage koji imaju, drugi se pak odlučuju prema njezinoj veličine. U većini su slučajeva ženske toaletne torbice, a pogotovo one koje se koriste za putovanja, veće od muških sportskih nesesera, iako, u posljednje vrijeme, znatan broj muškaraca koristi puno kozmetičkih proizvoda, što zahtijeva i veći sportski neseser.

Koju vrstu toaletne torbice odabrati?

Toaletna torbica, osim svoje funkcije da nam čuva kozmetiku i sitnice na jednom mjestu, postala je i modni dodatak koji vrlo rado volimo pokazivati. Između modela napravljenih od umjetne kože, obojanih prekrasnim bojama, čak i u metalik varijanti te onih sa životinjskim uzorkom, do onih napravljenih od tkanine koji se jednostavno prilagođavaju sadržaju torbice, može biti vrlo teško odabrati baš onu koja nam se sviđa, ali dobra je stvar da se ne moramo ograničiti samo na jednu, već se možemo odlučiti za nekoliko modela za koje ćemo onda biti sigurni da nam odgovaraju i svojom veličinom, ali i izgledom. Naravno, posebnu pažnju je potrebno posvetiti kvaliteti kozmetičke torbice kako bismo bili sigurni da se neće oštetiti ili promijeniti oblik nakon korištenja.