100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

1151 proizvoda

Torba ili ruksak – što odabrati za školu?

Školski ruksak za mlade treba biti prostran i s više odvojivih pretinaca. Jedinstveni i originalni ruksaci poznatih svjetskih brendova savršeni su za školarce. Dolaze u raznim modelima, dizajnima, bojama i kombinacijama boja. Obično imaju jedan ili dva pretinca dovoljno velika za spremanje knjiga, bilježnica i ostalih školskih potrepština. Tu su i vanjski džepovi idealni za pohranu ključeva, mobitela i drugih sitnica. Prilikom odabira torbe za vaše dijete obratite pažnju na to možete li podešavati dužinu naramenica. Bilo bi dobro kad biste po potrebi mogli dodatno proširiti ruksak. Osim toga, imajte na umu da djeca u školu nose jako puno stvari. Iz tog razloga ne dopustite da se stražnja strana ruksaka „zalijepi“ za djetetova leđa.

Torbe za tinejdžere na rame – multifunkcionalno rješenje za zahtjevne kupce

Prilikom kupovine adekvatne torbe za vašeg školarca ili studenta, bitno je uzeti u obzir kvalitetu. Potražite modele izrađene od visokokvalitetnih materijala poput kože koja je otporna na habanje i trošenje. Osim toga, ne zahtijeva nikakvu posebnu njegu te može trajati i nekoliko sezona. Djevojke će umjesto klasičnih ruksaka radije posegnuti za torbama na rame; ipak se u tim godinama polako počinju zanimati za modu i ljepotu. Torbe na rame su puno manje od ruksaka, tako da su idealan odabir za studente budući da oni ne nose nikakve knjige, nego samo rokovnik ili tek neke skripte. Bitno je napomenuti i to da je ovaj model torbe iznimno praktičan jer su im ruke cijelo vrijeme slobodne, tako da u pauzi mogu pojesti sendvič ili popiti čaj.

Velike torbe preko ramena – što će se pokazati korisnim u stvarnosti?

Nikako ne možemo zanemariti funkcionalnost velikih torbi, osobito onih modela koji idu preko ramena. Takvi obično imaju veliki pretinac na remenu koji je moguće dodatno skratiti ili produžiti. Za pohranu manjih predmeta poput olovaka, ključeva, mobitela ili novčanika tu su dva unutarnja džepa; neki modeli imaju dodatne džepove s patentnim zatvaračem čime su osobne stvari dodatno osigurane. Na kraju, ali ne manje važno, torbe preko ramena su iznimno udobne tako da ih i vi možete nositi tijekom cijeloga dana.

Torbe za tinejdžere – najčešće postavljena pitanja

Koje torbe za tinejdžere odabrati?

Klasične torbe za tinejdžere inspirirane su svevremenskim urbanim, ali i casual stilom. Savršena su kombinacija funkcionalnosti i udobnosti. Dječaci će sigurno posegnuti za jednobojnim torbama preko ramena i to manjih dimenzija, dok će djevojke radije odabrati torbe preko ramena nešto većih formata.

Je li velika torba za mlade funkcionalna?

Velika torba za mlade iznimno je funkcionalna osobito ako svaki dan moraju nositi jako puno knjiga, bilježnica i ostalih stvari za školu. Prilikom kupnje idealne torbe treba uzeti u obzir materijal od kojeg je izrađena, broj vanjskih džepova te unutarnjih pretinaca. Isto tako, bilo bi dobro kad bi se remeni odnosno naramenice mogle dodatno podesiti po potrebi.

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira kožne torbe za mlade?

Prilikom odabira kožne torbe za mlade potrebno je voditi računa o tome je li zaista riječ o pravoj koži. Zatim, i kvaliteta šivanja također je jako bitna. Naime, provjerite sve šavove i uvjerite se da je sve dobro izvedeno. Je li torba podstavljena? Od čega je napravljena podstava, a od čega ručke i naramenice? Tek kad imate odgovore na sva postavljena pitanja, donesite odluku o kupovini.