100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

233 proizvoda

Ušteda prostora zahvaljujući etuiju za kreditne kartice

Bez obzira tko ste i koja je vaša financijska situacija, sigurno imate jednu ili više kreditnih kartica kod sebe. To je normalno s obzirom koliki je naglasak na karticama u današnje vrijeme. Zbog toga vjerujemo da ste svjesni koliko je bitno imati dobar novčanik ili etui za kreditne kartice. Nije lako pronaći novčanik koji sadrži dovoljno utora koji omogućavaju dovoljno mjesta za stavljanje svih vaših kartica, zato je etui za kartice odlična stvar. Zauzima malo mjesta, pa se muški dio publike ne treba brinuti da im futrola neće stati u džep sakoa ili hlača. Ali, nemojte da vas zavaraju svojom veličinom, u većinu etuija možete smjestiti do 10-tak kreditnih kartica ili posjetnica. Osim što su pogodni za kartice, u njima se mogu držati i novčanice. Etuiji za ženske kreditne kartice, veoma su minimalistični, razlikuju se od etuija za muške kreditne kartica po uzorku, boji ili pretincu više, na kojem je uglavnom dodan patent zatvarač. Na ženskim etuijima možete vidjeti i privjeske u obliku alki, koje se mogu zakačiti primjerice na vašu torbu. Znamo vrlo dobro kako su ženske torbe, rupe bez dna, pa ovakav viseći etui nećete trebati tražiti, a ujedno će biti vaš mali modni dodatak.

Organizator za kreditne kartice – pametan dodatak vašoj torbici

Velik broj kartica zahtjeva i njegovu organizaciju. Ono što možete napraviti je nositi sa sobom samo one koje koristite svakodnevno, a sve ostale držati sigurno kod kuće, ali jednostavnija opcija je kupiti jedan dobar organizator za kreditne kartice, jer nikad ne znate kad će vam koja kartica zatrebati, kao na primjer kartica trgovina u kojima možete dobiti popust na kupljenu robu. Ovakav organizator ima poprilično velik broj utora, koji će vam omogućiti lakšu raspodjelu kartica i bolju preglednost, a idealan su poklon za sve prigode. Etui za proximity kartice ili blizinske kartice izvrsno su pomagalo jer blizinske kartice se ne trebaju vaditi iz futrole, ako su u blizini elektronskog čitača odmah identificiraju kodiran broj, a doseg im je do 50 cm. Da bi zaštitili svoju proximity karticu, tu su etuiji protiv krađe proximity kartica, koji s RFID zaštitom onemogućuje elektroničku krađu.

Kožni etui za kreditne kartice – odlična ideja za poklon za nju i njega

Za sofisticirani i elegantni doživljaj predlažemo da izaberete kožni etui za kreditne kartice. Ne samo da će takav etui za platne kartice biti vječan, nego ćete se uz njega osjećati veoma moćno i stilizirano. Ako razmišljate o poklonu za nju ili njega, nećete pogriješiti odaberete li kožni etui za kartice. Za muškarce će to biti idealan poklon, kojim dajete do znanja da vjerujete svom poslovnom partneru ili da ste odani osobi kojoj ga poklanjate. Ženama će također ovakav poklon izmamiti osmjeh, jer u kaosu svojih torbi najbolja opcija je imati malog pomoćnika poput organizatora ili etuija. Još ako uskladite boju njihovih torbi s etuijem, bit će vam veoma zahvalne.

Etui za kreditne kartice: Često postavljana pitanja

Etui za proximity karticu – gdje kupiti?

Danas je sve više trgovina koje nude etuije za proximity karticu i njenu zaštitu. Predlažemo da pogledate izbor koji nudi online trgovina Ecipele.hr u kojima možete pronaći etuije za kreditne kartice, organizatore i proximity blizinsku karticu.

Etui za beskontaktne kartice protiv krađe – isplati li se?

Ovo je izuzetna stvar, koju bi trebali imati svi koji koriste beskontaknte kartice. Danas takvi etuiji nisu više skupi kao kad su se pojavili prvi puta na tržištu, stoga predlažemo da kupite i sami se uvjerite u njihovu učinkovitost.