100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Etui za kemijske olovke i nalivpera kao elegantan dodatak

Kada želite svom stilu dodati notu profinjenosti, tada je elegantan etui za kemijske olovke točno ono što tražite. Možete ga jednostavno ubaciti u svaku torbu ili aktovku, i biti sigurni da je vaša omiljena olovka ili nalivpero zaštićeno i na sigurnom mjestu. Osim estetske, etui za kemijske olovke i nalivpera ima i vrlo korisnu funkciju. Naime, poznato je da ponekad tinta iz kemijske olovke, a pogotovo nalivpera, može iscuriti zbog vrućine, mehaničkog oštećenja ili pak nekog drugog razloga. Upravo je kvalitetan etui ono što će spriječiti da se ta tinta ne razlije po torbi ili drugom mjestu na kojem držite kemijske olovke i nalivpera i napravi štetu sadržaju vaše torbe ili aktovke, na primjer, po važnim dokumentima. Kada je riječ o izboru boje etuija za kemijske olovke i nalivpera, crna je apsolutna modna kraljica koja nikada ne izlazi iz mode: odlično se kombinira sa svim drugim bojama, a ima i posebnu notu elegancije. Osim toga, i smeđe nijanse te nijanse tamnocrvene odlično izgledaju u raznim kombinacijama, dok su jarke boje sjajan izbor za one veselije naravi koji ju vole posebno istaknuti.

Elegantan etui za kemijske olovke i nalivpera je dobra ideja za poklon

Etui za kemijske olovke od prirodne kože odlična je ideja za poklon u različitim životnim prilikama. U nekim se situacijama jednostavno nekome želimo zahvaliti kada je uradio nešto što nam je bilo važno, ili čestitati na važnom događaju, i upravo je tada etui savršen poklon. Naime, riječ je o predmetu koji izaziva divljenje, pogotovo kada se dobije na poklon, jer nije uobičajen i nosi posebnu notu profinjenosti i elegancije. Etui je odlična ideja za poklon za rođendan, godišnjicu, diplomu i slične važne događaje.

Etui za kemijske olovke – za školu i posao

Etui za kemijske olovke može se nositi u različitim prilikama, a posebno je prigodan za školu i posao. Naime, kada nosimo školsku torbu ili pak aktovku punu knjiga, bilježnica i papira na kojima su važne informacije, zadnje što želimo jest da budu neuredni s ostacima razlivene tinte. Kožni etui za kemijske olovke spriječit će takav razvoj situacije, ali će isto tako biti i odlična tema za razgovor kada ga izvadimo iz torbe jer se ipak radi o nečemu što nije svakodnevno i uobičajeno, već je vrlo zanimljivo. Kada tražite etui koji ćete svakodnevno koristiti, tada posebnu pažnju trebate obratiti na njegovu kvalitetu i čvrstoću. Naime, dobro je poznato da se stvari koje koristimo svaki dan nakon nekog vremena mogu malo oštetiti, no ako odaberete etui napravljen od najkvalitetnijih materijala, moći ćete biti sigurni da ćete ga nositi dugo, vjerojatno i godinama.

Etui za kemijske olovke – često postavljana pitanja

Etui za kemijske olovke – što je to?

Etui za kemijske olovke prekrasan je modni dodatak koji ima vrlo korisnu funkciju – drži vaše omiljene kemijske olovke i nalivpera na sigurnom. Osim toga, štiti od slučajnog prolijevanja tinte po vašim stvarima.

Etui za kemijske olovke – prirodna koža ili tkanina?

Kada je riječ o materijalu izrade etuija za kemijske olovke i nalivpera, tada je izbor na vama. Modeli napravljeni od tkanine imaju ležerniji izgled, i za njih se češće odlučuju mladi za školu i faklutet. Modeli od prirodne i umjetne kože ipak nose profinjeniju notu i češći su izbor za posao i službene događaje.