Proizvodi: 330
Prikaži identifikator verzije

Veliki, srednji i mali putni koferi – široka ponuda premium brendova na Ecipele.hr

Bez obzira na to idete li na višesatni izlet, dvodnevno poslovno putovanje ili na sedmodnevno ljetovanje, putni kofer je sastavni dio svakog vašeg putovanja. Za kraća putovanja više će vam odgovarali mali putni kofer, dok je onaj veći idealan za pakiranje veće količine odjeće i ostalih osobnih potrepština. Mekani putni koferi izrađeni su od kvalitetnih sintetičkih materijala. Lakši su i fleksibilniji od tvrdih kofera. Kao takvi česti su odabir muške populacije. Nerijetko dolaze s 4 pokretna kotača koji olakšavaju prijevoz odnosno prenošenje prtljage. Dodatne ručke s bočne strane omogućuju jednostavno i lagano rukovanje s koferom prilikom unošenja u auto ili autobus. Ne zaboravite niti na kofer za avion s kojim ćete unaprijed riješiti sve vaše probleme prilikom prolaska kroz terminal.

Set putnih kofera – za sve vaše stvari tijekom svakog putovanja

Ako često putujete, jasno vam je da s koferi sastavni dio svakog putovanja. Umjesto da tražite pojedinačne kofere raznih veličina, zašto ne biste razmislili o setu putnih kofera? Tako odjednom imate mali, srednji i veliki putni kofer koji ćete koristiti ovisno i prigodama, ovisno o trajanju vašeg putovanja. Koferi su dodatno osigurani zateznim pojasevima i zatvaračem sa šlifom. Većina modela ima teleskopsku ručku koju, dakle, po potrebi možete spustiti odnosno proširiti. Kada govorimo o bojama, za muškarce su tu plavi, crni ili sivi koferi, dok će dame sigurno odabrati kofer u veselijoj boji ili onaj s uzorkom.

Tvrdi kofer na kotače – najlakši način nošenja prtljage

Tvrdi koferi na kotače su osobito popularni i prikladni za svakodnevna putovanja zahvaljujući činjenici da su izrađeni od čvrstog i izdržljivog materijala koji štiti sadržaj kofera od eventualnog oštećenja. Brojni svjetski poznati proizvođači plasirali su na tržište razne modele putnih kofera koji dolaze u više veličina, ali i oblika. Muškarci najčešće odabiru standardni kvadratni oblik, dok dame radije posežu za okruglim koferima koji daju dozu elegancije. Možete ih naći u gotovo svim bojama; od klasičnih crnih, smeđih i plavih pa sve do narančastih, žutih i ostalih pastelnih boja. Koferi se razlikuju po broju pregrada. Obično imaju jednu ili dvije u koje možete rasporediti svoje stvari. 4 pokretna kotača uvelike olakšavaju prenošenje prtljage, tako da ne čudi da su ovakvi modeli danas najprodavaniji.

Putni kofer – najčešće postavljena pitanja

Putni kofer – koji je materijal najbolji?

Koferi se izrađuju od raznih materijala kao što su kvalitetna tkanina, poliester, ABS materijal i mnogi drugi. ABS je iznimno čvrst i izdržljiv materijal vrhunskih karakteristika. Ono što je važno spomenuti je da je vodootporan, stoga bi tvrdi kofer od ovog materijala bio vaš najbolji odabir u slučaju putovanja tijekom kišovitog vremena.

Kako očistiti putni kofer?

Tvrdi putni kofer vrlo se lako čisti i održava; jednostavno ga prebrišite čistom vlažnom krpom i ostavite da se osuši. Mekani kofer očistite četkicom s mekanim vlaknima kako ne biste oštetili tkaninu. Za čišćenje tvrdokornih mrlja nanesite malo vode i deterdženta, nježno utrljajte i isperite vodom.

Putni koferi – koji odabrati?

Na tržištu postoje razni modeli putnih kofera; postoje veliki, srednji ili mali koferi, mekani, tvrdi ili srednje tvrdi. Kada govorimo o veličini, za kraća putovanja odaberite manji kofer, a za duža onaj većih dimenzija kako bi vam stale sve vaše stvari bez nepotrebnog natrpavanja i gužvanja.