Proizvodi: 366
Prikaži identifikator verzije

Pronađite odgovarajuću torbu za laptop

Možda ste već, drage dame, uložile puno truda i vremena da biste pronašle laptop koji u potpunosti odgovara vašim potrebama, tako da je skroz razumljivo da ste jednostavno zaboravile na kupnju namjenske torbe. Posjetite Ecipele.hr i pretražite široku paletu torbi za laptop: od jednostavnih crnih torbi poznatih svjetskih proizvođača pa sve do višebojnih elegantnih ruksaka, iznimno udobnih za nošenje.

Ženska torba za laptop – „must have“ dodatak u ženskom ormaru

Tehnologija igra veliku ulogu u našim svakodnevnim životima te je gotovo nemoguće živjeti bez pametnih telefona i mobitela. Osobito ako ste poslovna žena. Dok se mobiteli još uvijek mogu spremiti u torbice, iako su i oni sada postali veliki poput tv upravljača, za gadgete poput prijenosnih računala trebat će vam odgovarajuća torba za na rame ili ruksak u koji ćete pohraniti sav vaš posao. Baš kao što se očekuje od laptopa da bude pouzdan, isto tako i odabrana torba za laptop mora biti čvrsta i izdržljiva te u isto vrijeme i elegantna. Odlučite se za kvalitetnu crnu kožnu torbu za laptop poznatog brenda Tommy Hilfiger. Izrađena je od vrhunskog materijala te su stranice dodatno ojačane.

Ruksak za laptop – osigurana vrhunska udobnost nošenja

Ruksaci za laptop iznimno su praktični i nadasve funkcionalni. Savršen su odabir za sve poslovne ljude koji su često na putovanjima, ali i za istraživače te studente. Za razliku od muške ili ženske torbe za laptop, ruksaci su prostraniji tako da osim laptopa možete pohraniti i još neke stvari poput knjiga. Dostupni su u raznim modelima i dizajnima. Ono što je bitno spomenuti je to da su ručke podesive te su dodatno ojačane radi što bolje udobnosti tijekom nošenja. Budući da ste sigurno jako puno novaca potrošili na laptop, trebate pronaći adekvatan ruksak koji će ga zaštititi od eventualnih vanjskih utjecaja.

Elegantan ruksak za laptop – najbolji odabir za posao

Preveliki ruksak može stvoriti praznine između laptopa i njegovih ruksaka, tako da postoji mogućnost da će se laptop oštetiti. U premali ruksak jednostavno nećete moći odložiti vaše prijenosno računalo. Zato je prilikom odabira ruksaka potrebno obratiti pažnju na njegove mjere kao i mjere laptopa; savjetujemo vam da pritom u obzir uzmete inče ekrana. Ako svakodnevno putujete na posao javnim prijevozom i nosite svoj privatni laptop, ne biste uopće smjeli dvojiti oko toga treba li vam namjenski ruksak ili ne. U ovom je slučaju ruksak puno praktičnije rješenje, jer vam obje ruke ostaju slobodne. Ne manje važno, no prilikom kupovine ruksaka za laptop obratite pažnju na podstavu. Postoji li u njemu dovoljno mekanog zaštitnog materijala koji će zaštititi uređaj od oštećenja?

Ruksak i torba za laptop – česta pitanja

Kako odabrati torbu za laptop za poslovne svrhe?

Najprije vodite računa o veličini torbe; ona mora u potpunosti odgovarati veličini laptopa da ne bi ostalo praznog mjesta kako se laptop ne bi pomicao. Zatim, razmislite o tome trebaju li vam neki dodatni pretinci za neke druge stvari. Mnoge torbe za latpop imaju pretinac na poklopcu, što je puno praktičnije od dodatnih pretinaca u torbi.

Koja je najbolja torba za laptop?

Sve ovisi o modelu laptopa odnosno o njegovoj veličini. I vaše dodatne potrebe također igraju ulogu u nabavi adekvatne torbe. Vjerojatno vam ne trebamo spominjati da je i estetika bitni faktor. Budući da ćete je koristiti svaki dan, odlučite se za onu koja u potpunosti odgovara vašem stilu.

Koji je elegantni ruksak za laptop najbolje odabrati?

Prvenstveno, odabrani ruksak mora biti udoban za nošenje. To znači da bi trebao imati široke i podstavljene ručke. Osim toga, one moraju biti podesive po dužini. Ne bi bilo na odmet kad bi odabrani model imao dodatni remen koji ide preko bokova; na taj način pravilno raspoređujete teret na leđima, a laptop držite u ispravnom položaju.