Proizvodi: 369
Prikaži identifikator verzije

Veliki izbor muških kvalitetnih novčanika poznatih proizvođača

Novčanici su, mogli bismo reći, neizostavni modni dodatci čija je funkcija pohrana i čuvanje novaca, kartica i osobnih dokumenata. Na tržištu postoje različiti modeli muških novčanika: manji, veći, na preklop, zatim oni izrađeni od prirodne ili glatke kože, umjetnog materijala i sl. Neki se zatvaraju pomoću patenta, drugi pomoću drukera, a treći čičak trakom. Jedni muški novčanici dodatno su ukrašeni nekim metalnim ukrasima ili logom proizvođača, a postoje i oni s, recimo, crno-bijelim uzorcima.

Muški novčanici – univerzalni, svevremenski i elegantni modni dodatak za svakog muškarca

Osim što su novčanici izuzetno praktični i funkcionalni, u isto vrijeme su odraz vašeg stila i ukusa. Ako ste poslovni čovjek koji preferira službeni stil odijevanja, elegantni crni kožni novčanik zasigurno će upotpuniti vaš stajling. Kožni novčanici za muškarce dolaze u raznim veličinama, bojama, ali i s dodatnim karakteristikama. Posebno se ističu brendirani muški kožni novčanici poznatih svjetskih proizvođača kao što su Calvin Klein, Diesel, Guess i mnogi drugi. Koža je zasigurno najkorišteniji materijal na svijetu poznat po svojoj dugotrajnosti i izdržljivosti, zbog čega su upravo kožni novčanici najpopularniji i među muškarcima i među ženama.

Muški kožni novčanik – dugotrajan i izdržljiv dodatak

Za razliku od novčanika koji su izrađeni od raznih sintetičkih materijala, oni kožni su daleko izdržljiviji i dugotrajniji. Ako se odlučite za najkvalitetniji model, znajte da će čak i nakon nekoliko godina korištenja izgledati kao da ste ga tek kupili. Brojni poznati proizvođači novčanika obrađuju kožu na najbolji način kako bi se spriječilo prerano trošenje. Zato ne treba čuditi činjenica da je muški kožni novčanik najčešći odabir svakog muškarca.

Kožni novčanici za muškarce – maksimalna funkcionalnost

Oblik odnosno dizajn novčanika te njegova funkcionalnost dvije su osnovne karakteristike. Odlučite se za onaj model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ako, primjerice, imate jako puno kartica koje često koristite, nabavite onaj u koji ćete ih bez ikakvih problema pohraniti te u kratkom roku pronaći.

Kako odabrati muški kožni novčanik?

Ako planirate kupiti kožni novčanik, pripazite na to da je izrađen od prave kože. Naime, brojne imitacije kože su puno lošije kvalitete, tako da će vam se novčanik izrađen od umjetnih materijala jako brzo istrošiti. Nadalje, prirodna koža može biti brušena ili glatka, stoga jednostavno odaberite onaj model koji vam se više sviđa.

Na što pripaziti prilikom kupnje muškog kožnog novčanika?

Vodite računa o tome da je izrađen od prave kože. Zatim, pogledajte na koji se način pohranjuju kartice, papirnati novac i kovanice. Ima li dovoljno mjesta za sve ono što inače držite u novčaniku? Koji stil novčanika preferirate? Želite li da se preklapa samo s jedne ili s obje strane?

Muški novčanik – koju vrstu kože odabrati?

Novčanici mogu biti izrađeni od prirodne kože koja može biti glatka ili je riječ o tzv. saffiano koži. Osim toga, eko kože odnosno velur također se koristi u ove svrhe. Budući da je saffiano koža iznimno otporna na habanje i ogrebotine, preporučujemo vam da se odlučite za novčanik izrađen od tog materijala.

Koji su ostali materijali za izradu novčanika?

Novčanici osim od kože mogu biti izrađeni od poliestera, najlona ili pamuka. Iako je koža daleko najpopularnija zbog svoje dugotrajnosti, svaki materijal ima neke svoje prednosti i nedostatke. No, budući da je novčanik jedan od najčešće korištenih dodataka, savjetujemo vam da odaberete visokokvalitetni novčanik poznatih proizvođača.