100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Veličina
Boja
Cijena
Brand
Vrsta proizvoda
Licenca
Sport
Proizvodi: 1.154
Prikaži identifikator verzije
"

Turističke zimske cipele za djevojčice - savršeno prikladne za planinarske izlete

Planinarenje je idealna rekreacija, koja ima savršeno dobre učinke na vaše zdravlje, oslobađa vas od nakupljenog stresa, dok je hodajući po raznim terenima cijelo vaše tijelo u pokretu. Osim toga jedan je od najjeftinijih sportova, jer ne uključuje dodatnu opremu. Uz dobru vjetrovku i tople hlače za vrijeme zimskog perioda, najbitnije su planinarske cipele. Da bi vaše dijete bilo sigurno, trebate im odabrati povišene cipele, u kojem će gležanj noge ostati siguran i nepomičan. Pripazite i na to da pri različitim opterečenjima, stopalo se ne smije pomicati, vaša peta i prsti moraju ostati na mjestu. Pa dozvolite svojoj djeci da ih bez problema ispobaju skačuči po prodavaonici. Kod nas možete pronaći razne modele planinarskih cipela za djevojčice, koje dolaze u mnoštvu različitih boja i uzoraka, koje neće ni njih ni vas ostaviti ravnodušnima.

Zimske cipele visoke kvalitete za djevojčice na Ecipele.hr

Pri odabiru zimskih čizama vodite računa da li ih kupujete za suhi ili mokri teren. Zimske niske čizme su prikladne za suhe i nezahjtevne terene, dok su one povišene napravljene za hladnije uvjete, teže terene i savršene kod sniježnih radosti. Na Ecipele.hr možete pronaći velik asortiman zimskih čizama za djevojčice, od planinarskih cipela, do čizama i gležnjača za snijeg. Dolaze u raznim modernim varijantama modela, boja i dezena, tako da će vaše djevojčice biti u trendu i oduševljene izborom.

Zaštite stopala svog djeteta - toplim zimskim čizmama

Cijelodnevni boravak na otvorenom zahtjeva i udobnu zimsku obuću. Zimske čizme bi trebale biti lagane, podstavljene da griju nogu, a potplat mora biti povišen (u slučaju kiše ili snijega) i sa Contragrip teksturom, koja spriječava proklizavanje. Trebate pripaziti i na odabir tekstila, najbolje bi bilo odabrati one od brzo sušećeg materijala ili nepropusne poput Gore-tex, te pripazite na značajke koje govore da čizma ima ventilacijski dovod zraka. Što upćuje na to da noga 'diše' i tako ostaje suha. Čizme isprobajte popodne ili u večernjim satima, kad je noga natečenija, zbog manjka tjelesnih tekućina, te obvezatno na deblje čarape. Ukoliko je vašem djetetu potreban i uložak za cipele, obvezno ga isprobajte prilikom kupnje, jer smanjuje unutrašnjost cipele.

Zimske cipele i cipele za snijeg za djevojčice - Često postavljana pitanja

Koje zimske čizme bi trebali odabrati za djevojčice?

Da bi noga vaših mališana bila suha, birajte one materijale koje imaju oznaku nepropusnosti, kao što su Gore-tex, ili Simpa-tex materijali. Danas u mnoštvu modela koje se nude za zimske čizme za snijeg za djevojčice, teško se odlučiti samo za jedne. Bitna stavka je potplat koji mora prijanjati dobro uz podlogu, te treba biti dosta povišen. Savjetujte se sa svojim djevojčicom koje značajke su njoj bitne (boja, uzorak), pa sukladno s tim izaberite one najbolje.

Kako izabrati zimske čizme za dijete?

Bilo bi najbolje kupiti visoke čizme u kojem će gležanj vašeg djeteta biti sigurniji, kod skakanja, a i noga će ostat suha. Pri odabiru zimskih čizmi imajte na umu da morate uzeti broj više od onog koje vam dijete inače nosi, a prsti kod hodanja ne smiju dodirivati vrh čizme. Predlažemo da uzmete vodonepropusni materijal, a ukoliko on nije, kupite sprej za impregnaciju, koji će držati par sati kišu ili snijeg podalje od nogu vaših mališana.

"