30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 316
Prikaži identifikator verzije

Obuća na navlačenje za djecu – svakodnevna udobnost kretanja

Obuća na navlačenje i kopčanje pomoću čičak trake idealna je za svu djecu koja tek uči vezati tenisice. Jednostavno gurnu nožicu u obuću i u jednom pokretu zalijepe čičak traku. Kada ujutro žurite u vrtić ili želite potaknuti vaše dijete na samostalno obuvanje, obuća na navlačenje je idealan odabir u tom slučaju. Međutim, tenisice na čičak nisu rezervirane samo za malu djecu; vrlo su prikladne i među tinejdžerima. Osim što su iznimno udobne za nošenje, jako su elegantne i moderne, tako da ih vaša djeca mogu nositi u školu, na razne priredbe i ostale svečanosti.

Obuća na navlačenje za djevojčice – maksimalna udobnost nošenja

Iznenadite vaše dijete jedinstvenim i originalnim tenisicama na navlačenje koje će moći nositi u svim prigodama. Djevojčicama će se sigurno svidjeti tenisice nježnih pastelnih tonova i nijansi s originalnim printevima, a jednako tako razveselit će se i tenisicama s mašnicama, srcetima ili zanimljivim životinjskim otiscima. Tenisice s čičak trakom idealan su odabir za školu, ali i za svakodnevne aktivnosti na otvorenom. Prilikom odabira odgovarajućeg modela obratite pažnju na vrstu potplata. Vodite računa o tome da je potplat dovoljno fleksibilan kako bi omogućio široki raspon pokreta stopala.

Dječje obuća na navlačenje – najbolji odabir za vašeg mališana

Ako tražite svečaniju obuću na navlačenje za vašu djevojčicu, razmislite o elegantnim dječjim balerinkama koje su idealne za obiteljska slavlja i zajednička druženja. Najmlađim zaljubljenicama u modu zasigurno će se svidjeti sjajne i lakirane balerinke, a jednako tako oduševit će ih i balerinke metalnih boja poput srebrne ili zlatne. U slučaju da tražite dječju obuću za svakodnevne aktivnosti, razmislite o tamnijim tenisicama, budući da će na njima prljavština i mrlje biti puno manje vidljive. Ne zaboravite uzeti u obzir vrstu potplata te činjenicu je li odabrani model obogaćen nekim od brojnih proizvodnih tehnologija koje osiguravaju udobnost i stabilnost.

Niska obuća na navlačenje – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati ljetne cipele za dijete?

Ljetne cipele za djecu trebaju biti lagane i prozračne, izrađene od mekanih i udobnih materijala koji neće uzrokovati znojenje stopala niti kožne iritacije. Za djevojčice odaberite balerinke s ili bez remena, lakirane ili mat ovisno o tome što joj se više sviđa. Svakako treba spomenuti i lagane tenisice na navlačenje od visokokvalitetne tkanine.

Koja je dječja obuća na navlačenje idealna za školu?

Za školu potražite lagane i udobne tenisice na čičak traku. Potplat bi trebao biti ravan i gladak, budući da je takav idealan za unutarnje prostore. Prilikom odabira obuće za školu obratite pažnju i na materijal izrade; odlučite se za one tenisice čije je gornjište izrađeno od prozračnog mrežastog materijala koji otpušta vlagu i sprječava znojenje stopala.

Kako odabrati cipele za dijete?

Cipele za dijete odabiru se prema namjeni, ali i veličini. Odabrane cipele u potpunosti trebaju odgovarati djetetovom stopalu; ne smiju biti ni premale ni prevelike. Dakle, prije kupovine uvijek provjerite ima li barem 1 cm slobodnog prostora između vrha palca i ruba tenisice. Ako kupujete obuću online, najprije izmjerite dječje stopalo te dobivenu mjeru usporedite s tablicom veličina.