100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

151 proizvoda

Zimske čizme za djevojčice za djevojčice s patent zatvaračem – lako se obuvaju i nose čak i po hladnom vremenu

Čizme sa patent-zatvaračem su svestrane, moderne i funkcionalne čizme koje se mogu kombinirati na veliku paletu odjeće. Zimske čizme za djevojčicu na zatvarač dostupne su u raznim stilovima, materijalima i velikoj koilčini boja i tonova, koje će vam omogućiti lakše uparivanje sa ostalom odjećom za vaše dijete. Čizme sa patent zatvaračem postala su puno bolja opcija od vezica, ako gledamo da čizme želimo obući i skinuti u što kraćem roku. Samim time vezicama prilagođavate stisak ili otpuštanje, koje ostaje zavezano, a zatvaračem u samo par sekundi oslobađate nogu. Cipele za djevojčice na zatvarač omogućuju jednostavno i brzo kako obuvanje tako i skidanje, bez potrebe za ponovnim podešavanjem prijanjanja i stabilnosti čizama svakog ponovnog oblačenja. Čizme sa patent zatvaračem su izdržljive, iako je glavni problem s ovim čizmama taj što se zatvarač može zaglaviti, što može smanjiti njihovu dugovječnost, ali kvalitetne čizme sa boljim zatvaračem sigurno će produžiti vijek čizama vašim mališanima.

Dječje cipele sa patent zatvaračem – obuća za najmlađu djecu

Dosta je prednosti koje nude dječje tenisice sa patent zatvaračem. Patentni zatvarači omogućavaju lakše i brže oblačenje i skidanje. Ovakve vrste tenisica imaju i zatvarač i vezice, koje omogućavaju da se tenisice modificiraju i poboljšavaju udobnost i učinkovitost. Kad se samo sjetimo koliko nam je teško nakon napornog dana, hodanja skinuti cipele, tako je i isto i našim najmlađima. Oni samo žele da se što prije skinu i da osjete ponovno onu lakoću bosih nogu. Tijekom ljetnih mjeseci dječje cipele na zatvarač lako je provjetriti i na taj način ohladiti stopala otvaranjem patenta, tako da u jednu ruku takve cipele služe i kao trenutačna ventilacija. Birajte one cipele i tenisice u kojima patent zatvarač stoji u koso, duže će trajati, a dijete će ih lakše obuti ili skinuti sa noge.

Dječje cipele sa patent zatvaračem – širok izbor za djevojčice različite dobi u ponudi Ecipele.hr

Za lakšu sigunu kupnju preporučamo da prvo zavežete vezice svom djetetu, a tek onda da zatvorite patent zatvarač. Recite djetetu da malo duže hoda u njima i uvjeri se da nigdje nisu previše stegnute ili prelabave, tek onda kad su vezice pravilno podešene, više ih nećete trebati namiještati. Za velik izbor kvalitetnih, modernih dječjih cipela na zatvarač povirite na Ecipele.hr koji na svojim stranicama nudi velik izbor svih cipela sa patent zatvaračem u svim uzorcima, bojama i najnovijim trendovima. Djevojčicama će zasigurno upasti u oči one najatraktivnije tenisice kao Superfit, malo elegantnije,svečanije i cool Lasocki Young, Geox-ove povišene srebrno-metalne ili Froddo i Geox tenisice sa neodoljivim mašnicama na razne likove iz crtića, u kojima će se vaša ljepotica osijećati kao princeza.

Cipele za djevojčice sa patent zatvaračem – često postavljana pitanja

Kako izabrati dječje cipele na zatvarač?

Izaberite one cipele koje uz patent zatvarač imaju i vezice. Pripazite da je zatvarač ispravan i da nije u samom dodiru sa kožom, idealno bi bilo da postoji preklop između patent-zatvarača i noge da voda nebi došla u doticaj sa tijelom.

Cipele na zatvarač za djevojčice, na što obratiti pozornost?

Pripazite da je patentni zatvarač ispravan, ako je oštećen zamijenite ga sa novim cipelama, a ako vam se čini da kvaliteta patenta nije zadovoljavajuća, ne kupujte cipele. Sredstva za čišćenje držite podalje od zatvarača, jer ga oštećuju i stvaraju nakupine prljavštine, stoga redovito čistite zubce i prelazite ih lubrikantom za čišćenje i osušite ih prije zatvaranja da bi bile dugotrajnije.