100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Bijele cipele za prvu pričest – idealan odabir za svečane događaje

Prva pričest je poseban dan u životu vaše djevojčice, stoga sve treba proći u najboljem redu. Ovo je prilika da se i ona napokon osjeća kao princeza. Osim odabira lijepe bijele haljine, posebnu pažnju treba posvetiti i odabiru cipelica. Prekrasna haljina izgledat će sjajno u kombinaciji s elegantnim bijelim balerinama za djevojčice. Savjetujemo vam da izbjegavate tamnije nijanse i boje te modele s nešto višom petom. Umjesto toga, radije se odlučite za klasične ravne balerinke za djevojčice. Na Ecipele.hr potražite razne modele ove lagane i udobne obuće. Postoje obične balerinke na navlačenje bez dodatnog remena, no velika većina modela ipak ima pripadajući remen iznad rista stopala ili iznad gležnja. Neki su modeli zatvoreni, dok su drugi poluzatvoreni. Bez obzira na to za koji se odlučili, i jedan i drugi izgledaju svečano te će savršeno pristajati prvopričesničkoj haljini.

Cipele za prvu pričest za djevojčice – vrhunska udobnost nošenja

Neka vaša najmlađa „fashionistica“ odabere savršene cipelice za prvu pričest koje će moći nositi i kasnije tijekom sličnih svečanih ceremonija. Ako teži minimalizmu, onda će joj se najviše svidjeti klasične zatvorene bijele balerinke ukrašene mašnom koja će sigurno na diskretan način upotpuniti stajling. Cipele za prvu pričest najčešće se izrađuju od kvalitetnog materijala imitacije kože. Kod nekih modela unutarnji dio presvučen je tkaninom, a kod drugih kožom. Isto tako, kožni ulošci su promjenjivi, tako da ih po potrebi možete izvaditi i oprati.

Balerinke za prvu pričest – široka ponuda dostupna na Ecipele.hr

Cipele za prvu pričest za djevojčice obično imaju nisku petu, što naglašava svečanost cjelokupnog izgleda. Odlično će pristajati na malu bijelu svečanu haljinu. Kao što smo ranije spomenuli, pojedini modeli imaju remen na sredini stopala koji osigurava optimalno prianjanje. Isti je kod nekih modela dodatno ukrašen svjetlucavim kamenčićima ili mašnama. Provjerite što se najviše sviđa vašoj djevojčici i odaberite model cipelica po njezinom ukusu.

Cipele za prvu pričest – najčešće postavljena pitanja

Cipele za prvu pričest – na što obratiti pažnju pri kupovini?

Prilikom kupnje cipela za prvu pričest, posebnu pozornost treba posvetiti udobnosti. Naime, jedino tako će odabrani model pružiti dječjem stopalu odgovarajuću potporu. Savjetujemo vam da se odlučite za model od prirodne kože. Ako vaša djevojčica želi izgledati elegantno, onda će joj najbolje pristajati bijele lakirane balerinke.

Koji bijeli model cipela odabrati za prvu pričest za djevojčicu?

Za prvu pričest za djevojčice najbolje je odabrati klasične balerinke s ravnim potplatom. Dobar su odabir one izrađene od prirodne kože ili od materijala koji imitira kožu. Prirodna koža osigurava neometanu cirkulaciju zraka, tako da neće doći do znojenja niti neugodnih mirisa. Osim toga, ove cipelice koje kupite za prvu pričest vaša će djevojčica moći nositi i na školskim priredbama i ostalim obiteljskim slavljima.

Kako uskladiti cipele za prvu pričest s bijelom haljinom za djevojčicu?

Haljina za prvu pričest obavezno mora biti bijele boje, tako da će u tom slučaju najbolje pristajati bijele cipelice. Potražite obične balerinke s neznatnom petom u kojoj će se vaša djevojčica osjećati najudobnije. Mogu biti lakirane ili mat, ovisno o tome što joj se više sviđa.