30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 1.060
Prikaži identifikator verzije

Podstavljene zimske čizme za dječake – Izvrstan izbor ne samo za jake mrazove

Dobar par čizama za zimu neophodan je za zimske uvjete, igre na otvorenom i snježne radosti. Ako su noge vašeg djeteta hladne, zasigurno će cijelom tijelu biti hladno, zato je prijeko potrebno imati tople i udobne čizme. Da bi noga vašeg mališana bila uvijek topla i sigurna odaberite podstavljene zimske čizme za dječaka, u kojima ćete biti sigurni da kiša, snijeg, bljuzga i drugi uvjeti neće utjecati na njihova uvijek zaštićena stopala. Zimske cipele za dječaka trebaju imati povišen potplat, koji daje dodatnu sigurnost da noge ostanu suhe i tople, dok bi potplat trebao biti Contragrip (sa utorima) koji će omogućiti bolje prijanjanje za podlogu i neproklizavanje. Na našim stranicama Ecipele.hr pronađite sve veličine cipela za dječaka 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni, jer uistinu nudimo velik izbor.

Zimske čizme na čičak za dječake – hoće li biti pogodne i u nepovoljnim uvjetima?

Zimske dječje čizme ako su teške mogu obeshrabriti aktivnu igru i ometati čak i normalno hodanje. Pronalažanje čizama za snijeg koje su lagane, fleksibilne, tople i suhe, u kojima se lako kretati i lako ih skidati i oblačiti, može biti pravi izazov. Da bi vaš mališan mogao samostalno obuti i skinuti čizmu, odaberite zimske čizme na čičak za dječaka, koje će mu omogućiti lakše obuvanje, a i vama će uštedjeti na vremenu. Pri odabiru čizama na čičak bitno je provjeriti od kojeg su materijala čizme napravljene, one vodonepropusne, osigurat će nogu suhu, a jezičac koji se nalazi ispod čička trebao bi biti spojen sa čizmom šavom, tako da slučajno nebi došlo do mogućeg kontakta snijega ili kiše na djetetovu kožu. Imajući na umu ove stvari, neće biti problema ni u najnepovoljnijim uvjetima da odaberete čizme na čičak kao opciju za zimske uvjete.

Zimska obuća za djecu i mlade dečke poznatih brendova na Ecipele.hr

Odabir najboljih dječjih zimskih čizama za dječake ovisi o nekoliko čimbenika. Ovisi o dobi djeteta, klimi u kojoj se nalazi i aktivnostima koje obavlja. Ako u vašoj okolini ne pada puno snijega već samo par centimetara, možete odabrati i one čizme koje nisu visoke, s tim će noga biti pokretnija, a i djeca će biti brža. Za hladnija područja sa više snijega odaberite one visočije i podstavljene čizme, sa vodonepropusnim materijalom. Zimske čizme za mlade dečke, koji prate modu i vole biti u stilu, potražite na našim stranicama na kojima ćete naći mnoštvo popularnih brendova kao što su The north face, CMP, Bogner, Olang, Helly Hansen i drugi, koji svojom kvalitetom i dizajnom privlače ljubitelje zimskih radosti.

Zimske cipele za dječake – Često postavljana pitanja

Koje zimske cipele za dječake izabrati?

Dečki su nestašni, pa je njima bitno osigurati gležanj noge, koji bi u ovom slučaju trebao biti povišen. Birajte one materijale koji su vodonepropusni poput GoreTex ili SympaTex. Imajte na umu da je potplat povišen i trebao bi dobro pijanjati uz podlogu, te na taj način smanjiti rizik od proklizavanja, pa birajte potplat one gumene mješavine poput Contragrip-a.

Kako prilagoditi veličinu zimskih čizama dječaku?

Jedna od bitnijih stavki je da isprobate čizme svog mališana u popodnevnim ili večernjim satima, jer je noga tada natečenija nego li ujutro. Obvezatno ponesite sa sobom čarape na koje će nositi čizme, preporučujemo one sa većim postotkom vune. Kada je čizma zavezana, recite djetetu da se uspravi i provjerite dali ima dovoljno mjesta da može ugurati kažiprst iza pete (zimske čizme se kupuju pola do broj veće nego li obične), dok vam vrh palca dotiče prednji rub čizme. Nakon toga neka ih dijete dobro prošeta po trgovini, jer će tako najbolje moći reći kakav mu je osjet na nogama.