100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 435

Obuća na navlačenje za dječake - ušteda vremena i vrhunska udobnost nošenja

Zahvaljujući činjenici da se ova vrsta obuće jednostavno navlači na stopalo bez ikakve potrebe za vezanjem, idealna je za mlađu djecu, osobito školarce. Nemojte dopustiti da vas zavara izgled pojedinih modela; samo zato što imaju vezice, ne znači da su funkcionalne, nego je riječ isključivo o ukrasnom elementu. Na taj će se način dijete koje još ne zna vezati cipele osjećati kao da pripada svijetu odraslih jer i ono nosi obuću „s vezicama“. Prilikom odabira modela obratite pažnju ne samo na izgled nego i na namjenu obuće. Za svečanija događanja odaberite klasične niske tenisice, dok su za sport prikladniji viši modeli.

Obuća na navlačenje - sloboda za naše mališane

Sva vrsta dječje obuće, bez obzira na način kopčanja ili vezanja, mora zadovoljavati i ispunjavati važne funkcije. Za početak treba podržavati pravilan rast i razvoj stopala. Dakle, dijete bi se u njima trebalo osjećati kao da hoda bosonogo. Pripazite na to da gornji dio, ako je riječ o nešto višem modelu, nije previše tvrd jer će imobilizirati gležanj i zaustaviti cirkulaciju. Nešto starijom djeci dopustite da sami odaberu model koji im se najviše sviđa. Vjerojatno će im za oko zapeti popularne Vans tenisice za navlačenje. Dolaze u raznim modelima, dizajnima i bojama, a zbog vrhunske udobnosti tijekom nošenja, vaši ih klinci neće izuvati ni kada dođu kući.

Udobne tenisice na navlačenje - veliki izbor potražite na Ecipele.hr

Na Ecipele.hr očekuje vas veliki izbor dječje obuće na navlačenje izrađene od raznih materijala. Iako većine modela izgledaju kao klasične tenisice, postoji jedna glavna razlika, a to je da se ne vežu, nego jednostavno nazuvaju na stopalo. Pojedini modeli izrađeni su od materijala koji imitira kožu, dok su oni drugi izrađeni od prave prirodne kože. Osim ovih sportskih, postoje i tenisice na navlačenje koje izgledom jako podsjećaju na cipele, tako da su te idealan odabir za neke svečane ili formalne prigode poput pričesti, školske priredbe i sličnih događanja. Pojedini modeli dodatno su ukrašeni elastičnim remenima koji se protežu preko gornjišta tenisice, dok su drugi sami po sebi posebni zbog jedinstvenog i zanimljivog otiska.

Dječja obuća na navlačenje – najčešće postavljena pitanja

Kakvu dječju obuću na navlačenje je najbolje kupiti?

Obuća kao obuća; odabire se prema namjeni odnosno prema razni formalnosti događaja za koji se spremate. Isto vrijedi i za dječju obuću na navlačenje. Ako tražite tenisice za školu, potražite klasične udobne modele izrađene od imitacije kože u kombinaciji sa sintetičkim materijalima. Ako tražite nešto svečaniju obuću, odlučite se za tenisice od prirodne kože.

Koje su tenisice na navlačenje najudobnije za naše dijete?

Najudobnije tenisice na navlačenje su zasigurno one koje su dodatno obogaćene raznim proizvodnim tehnologijama poput EVA tehnologije. Osim toga, potražite modele koji u središnjem dijelu potplata imaju ugrađene jastučiće koji ublažavaju udarce prilikom trčanja i skakanja.

Kako odabrati boju dječje obuće na navlačenje?

Kada su u pitanju djeca, boja obuće uopće nije važna. Dopustite vašem mališanu da sam odluči koje mu se tenisice najviše sviđaju. Bilo da se odluči za plave, crne, crvene, zelene ili šarene tenisice, neće pogriješiti. Pokažite mu tenisice s likovima omiljenih crtanih junaka; možda odabere baš te.