100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 1.760

Dječja obuća s vezicama – praktična obuća za sve prigode

Na Ecipele.hr pronaći ćete visokokvalitetne dječje brogue cipele izrađene od eko kože. Osim toga, tu je i obuća s vezicama brojnih poznatih i popularnih svjetskih modnih brendova. Dječju obuću odabirite prema namjeni. Za školu će mu najbolje odgovarati klasične tenisice na vezanje ili na čičak traku, dok su udobne sportske tenisice obogaćene dodatnim proizvodnim tehnologijama savršeni odabir za sportske aktivnosti. Riječ je o modelima s gumenim potplatom i fleksibilnim gornjištem koje se kreće sa svakim djetetovim korakom. Ako vaš mališan ima prilično usko stopalo, onda će mu najbolje pristajati obuća s čičak trakom.

Dječje cipele na vezanje – savršena udobnost, toplina i zaštita od vlage

Opremite vaše dijete za novi početak školske godine i na vrijeme mu nabavite kvalitetne i izdržljive dječje tenisice na vezanje u kojima će s lakoćom koračati prema školi. Ovakva obuća treba biti čvrsta, no u isto vrijeme lagana i udobna da ne bi uzrokovala kožne iritacije. Kada nisu na nastavi, djeca stalno trče, igraju se i skaču; iz tog razloga bi bilo dobro kad bi odabrane dječje tenisice imale fleksibilni i neklizajući potplat koji će se kretati sa svakim dječjim korakom. Osim što će omogućiti djetetu slobodu kretanja, u isto će vrijeme osigurati sigurnost tijekom igre. Prilikom odabira odgovarajućeg modela obratite pažnju na način vezanja. Klasične tenisice s vezicama idealne su za onu stariju djecu, dok su mlađima prikladnije tenisice na čičak traku ili s patentnim zatvaračem.

Dječje cipele od antilopa – klasična elegancija za svečane prigode

I djeca imaju svoje formalne odnosno svečane događaje kojima se jako raduju i vesele. U njih svakako ubrajamo prvu pričest, krizmu i, dakako, brojne nastupe na školskim priredbama. Zato ne zaboravite uz elegantne hlače i košulju na vrijeme nabaviti odgovarajuće formalne cipele za vašeg mališana. Dječje cipele od antilopa dobar su odabir. Možete ih kombinirati s klasičnim hlačama ili onima do koljena, košuljom i elegantnim sakoom. Za neke veće prigode poput vjenčanja uz dječje odijelo najbolje će pristajati klasične crne lakirane cipele. Kombinirajte ih s tamnoplavim, sivim ili crnim dječjim odijelom.

Dječja obuća na vezanje – najčešće postavljena pitanja

Koja je dječja obuća prikladna za sport?

Za sigurno i bezbrižno uživanje u sportskim aktivnostima kupite vašem mališanu udobnu i kvalitetnu obuću od prozračnih materijala koji će omogućiti cirkulaciju zraka te ujedno i „disanje“ stopala. Vanjski sloj mora biti vodonepropusan kako bi pružio svu potrebnu zaštitu od vlage i vremenskih uvjeta.

Kako odabrati elegantne brogue cipele za dječaka?

U životu naših malih junaka postoje važne prigode u kojima imaju priliku pokazati se u elegantnoj obući i odjeći. Tako, primjerice, za pričest, vjenčanje ili neki drugi formalni događaj odaberite elegantne brogue cipele izrađene od prirodne kože. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za lakirani model.

Koju dječju obuću odabrati za svaki dan?

Ako tražite obuću u kojoj će vaše dijete svakodnevno moći slobodno skakati, igrati se i zabavljati, potražite klasične tenisice s vezicama obogaćene dodatnim proizvodnim tehnologijama radi što veće udobnosti i stabilnosti gležnja. Odlučite se za Adidas, Nike ili Salomon sportske tenisice na vezanje.