Proizvodi: 98
Prikaži identifikator verzije

Desigual – širok izbor uzoraka i boja

Ako tražite modni dodatak uz pomoć kojega ćete se istaknuti, tada je torba Desigual pravo rješenje. Desigual torba poznata je po svojem unikatnom dizajnu zahvaljujući čemu se odlično uklapa u brojne modne kombinacije: u slučaju da volite monokromatski izgled, torbice Desigual će mu dodati onaj završni pečat, a ako pak više volite razigrani stil, i u toj će se situaciji idealno uklopiti u njega. Desigual Hrvatska nudi širok izbor svih modela torbica, ali i drugih proizvoda koje nudi ova popularna modna kuća. Desigual je poznat po proizvodima jarkih i neobičnih boja i uzoraka, a koji se svi neobično jednostavno ubacuju u različite modne kombinacije. Desigual torbice dostupne su u raznim modelima i veličinama: od malih i elegantnih modela, idealnih za svečane prilike, do prostranih torbi u koje možete jednostavno smjestiti baš sve ono što bi vam taj dan moglo zatrebati. Naravno, sve se one diče unikatnim dizajnom Desiguala, što im daje notu posebnosti.

Desigual torbice – urbana raznolikost za svaki dan i za posebne prigode

Desigual ženske torbice zahvaljujući svojem originalnom izgledu i dizajnu mogu se nositi u raznim prilikama: odlazak na posao ili predavanje odlična je prigoda za kombiniranje torbice Desigual: traperice, ležerna bijela majica i udobne tenisice i spremni ste u trenu! Isto tako, Desigual torbica sjajno paše i za večernji izlazak: elegantne cipele na visoku petu i svečana haljina uz prekrasnu torbicu originalnog dizajna kombinacija su s kojom nikako ne možete pogriješiti.

Desigual torbe – prostran i moderan dodatak za svaku ženu

Ako volite uvijek sa sobom imati masu sitnica, tada znate da je vam prostrana torba najbolji pratitelj. Desigual nudi širok izbor različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći upravo onaj koji vam se sviđa, a u koji ćete vrlo jednostavno moći smjestiti baš sve što bi vam moglo zatrebati. Odlična je stvar što su svi modeli vrlo modernog izgleda tako da nećete trebati žrtvovati komfor velike torbe zbog izgleda. Torbe su dostupne u raznim modelima, od klasičnih torbi do modernih ruksaka s brojim pretincima koji vam omogućavaju da imate slobodne ruke cijelo vrijeme do ga imate sa sobom. Desigual je izbor svih generacija, iako je njegov dizajn sve samo ne tipičan, on je zaista svevremenski i sigurno ćete ga sa zadovoljstvom nositi dugo vremena.

Desigual torba – često postavljana pitanja

Desigual – kakva je to kompanija?

Desigual je španjolska modna kuća koja čiji naziv znači nejednak, tj. drugačiji i upravo je to njihova glavna karakteristika. Ovaj brend slavi slobodan i autentičan mediteranski stil (potječu iz Barcelone), a iznimno je popularan među svima koji se vole isticati svojim modnim odabirima. Svi su proizvodi iznimne kvalitete, napravljeni od kvalitetnih materijala i posebnog dizajna koji ne prolazi nezamijećeno.

Desigual ženske torbe – kako ih čistiti?

Kao s drugim sličnim proizvodima, Desigual žensku torbu treba pažljivo čistiti. Ako se radi o manjem zaprljanju, pokušajte ga ukloniti vlažnom krpicom ili vlažnom maramicom, a ako se radi o većoj mrlji, pogledajte na etiketi smijete li ju odnijeti na kemijsko čišćenje. Bez obzira na to na koji ćete način čistiti svoju torbu, prvo svoj način čišćenja isprobajte na dijelu materijala koji se najmanje vidi (na primjer, s unutarnje strane torbe) kako biste vidjeli ostaju li tragovi čišćenja.