100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Ti imaš strast, mi imamo tenisice za trail running
Tenisice nastale iz strasti za trčanjem
PROVJERI
PROVJERI
Trekking cipele za planinarenje sa strašću
PROVJERI
PROVJERI
Tenisice za trčanje po cesti, trail trčanje i šprinterice: top modeli poznatih brendova
Lako se zaraziti trčanjem. Ipak, malo veći izazov može biti pronalaženje odgovarajuće opreme, točnije – tenisica za trčanje koje će funkcionirati u različitim uvjetima. Dakle, kakve tenisice za trčanje vrijedi imati kako bi vam trening donio najviše koristi i zadovoljstva?
Čitaj više
Cipele za planinarenje: koje odabrati? Tri top brenda na ecipele.hr
Cipele za planinarenje, poznate i kao trekking cipele, jedne su od najizdržljivijih tipova obuće. Ni ne čudi: ove cipele se moraju savršeno ponašati u svim uvjetima – na strmim planinskim stazama i najvećim neravninama, u šikarama s bujnom vegetacijom, a po potrebi i na ravnom terenu.
Čitaj više
Koje cipele za planinarenje odabrati? Vodič za početnike
Trekking je hodanje po teškim terenima, pa obuća namijenjena za to ne smije biti letimično odabrana budući da mora osigurati stabilnost i udobnost. U ovom članku predlažemo vam koje cipele za planinarenje odabrati kako biste u potpunosti uživali u ekspedicijama – čak i u najzahtjevnijim uvjetima.
Čitaj više
Koje čarape za planinarenje odabrati uz trekking cipele?
Spremate se na izlet u planine? Ako već imate odgovarajuću outdoor obuću, isplati se za nju odabrati funkcionalne čarape za planinarenje. Zahvaljujući tome, svojim ćete stopalima pružiti maksimalnu udobnost i smanjiti rizik od bolnih žuljeva. Uostalom, to je jedna od posljednjih bitnih stvari koje trebate za dugo pješačenje po neravnom terenu.
Čitaj više